Jump to content

The HULK 💪

The Hulk
 Share

Recommended Posts

http://www.wrt-parts.ro/produs.php?id=2959&t=/Piese-Tuning-Auto/Suspensii-sport/Kit-suspensie-reglabila/Kit-suspensie-sport-reglabila-D2-Racing-BMW-E39-4-6-cilindri-D-BM-44/#desc

Salut, am comandat in cele din urma suspensia din link...astept cu nerabdare curierul, sper sa nu fiu dezamagit de alegerea facuta. E complicat montajul si reglajul? deoarece am de gand sa le realizez personal. In rest am mai montat Led marker de 45 W la angel eyes, insa sunt dezamagit pentru ca se vad prea slab. Le-am dat la un coleg sa monteze leduri mai serioase, sa vedem ce iese.

IMAG4899.jpg

IMAG4902.jpg

IMAG4906.jpg

• Like 1

Ai achizitionat D2 si nu stii daca ai facut un deal bun?

Ai facut o alegere foarte buna!

Din ce stiu, suita D2 a fost dezvoltata in US pt echipele de drift si sunt produse de top!

Sunt comparate pe afara direct cu suspensiile nemtesti si japoneze de top, nu cu Jom sau FK!

Sfatul meu este sa iei de la un amic care are un service acreditat RAR o hartie care dovedeste ca ai montat-o la ei, asta in cazul nefericit in care exista vreun defect de fabricatie, dar ma indoiesc sa-l aiba!

Ai un produs high end.

Pe langa suspensia ta, as mai comanda si camber plates ca sa ai cu ce te juca! :)

Succes!!

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Salut, nu sunt sigur pe alegerea facuta deoarece nu ma pricep foarte bine in producatorii de suspensii, am vazut ca sunt Americani dar nu stiu unde sunt produse astea pentru Europa, iar pretul este mult mai mic decat ce am mai vazut pe net, firme ce incep de la 1000€. Sper totusi sa fie ok si sa ma pot bucura de masina in special pe viraje. Nu stiu ce rol au acele camber plates...Am sa incerc sa fac rost de hartie, sa o am "just in case". Ms mult de sfaturi si de increderea in D2 Racing :)

• Like 1

Salut, da cam 11j sunt, greutate exacta nu iti pot da, dar sunt aproximativ la fel de grele ca si cele originale...in rest sunt multumit de ele, nu am avut probleme pana acum, am avut o pana pe spate si cand a echilibrato nu era nu era stramba sau denivelata deloc...la aspect sunt tari pentru ca fiind mai late decat cele originale sunt mult mai concave...Acidutzu cunoaste bine rotile, el poate completa alte detalii care imi scapa. Concluzia e ca sunt multumit de ele :)

Am reusit cu ajutorul colegului Stef(caruia ii multumesc pentru ajutor) sa repar micile urme cu vopseaua sarita si ruginite de la pietre. In rest am commandat kitul de franare de 324mm de pe 3.0d de la colegul Gabi, maine soseste kitul, iar suspensia ajunge joi. Se anunta o saptamana plina de cadouri pentru bestie :) Urmeaza sa le si montez undeva...Cam atat cu modificarile deocamdata, urmeaza sa investesc doar in intretinerea ei. Toate cele bune!

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...