Jump to content

The HULK 💪

The Hulk
 Share

Recommended Posts

Mecanicul vorbea si el din auzite... asa fac multi.

PS:nu pot sa nu remarc pretul platit pentru geometrie...exact acelasi tip de geometrie pe acest stand costa 85 lei in Baia Mare.

exact de asta ma miram si eu,la Constanta sau la Harsova este 80 de lei...ce fac astia la Timisoara in plus de 100 de lei nu stiu..

Nu am vazut nimic special la astia...m-am luat doar dupa recomandari ca ar fi cei mai meseriasi...era ofticat meseriasu ca la e39 se ruginesc bieletele si trebuie sa se chinuie sa le desfaca..mi-a zis ca daca vedea despre ce masina e vorba cand mi-am facut programare la receptie mi-ar fi zis ca nu are timp sa o faca...Referitor la daune, sunt constient ca unele componente se vor strica mai repede decat in mod normal, insa asta nu inseamna ca imi distrug masina...nu mi-au picat bine vorbele lui, de aceea mi-am si spus ofurile pe aici, imi cer scuze..Toate cele bune!

Nu am vazut nimic special la astia...m-am luat doar dupa recomandari ca ar fi cei mai meseriasi...era ofticat meseriasu ca la e39 se ruginesc bieletele si trebuie sa se chinuie sa le desfaca..mi-a zis ca daca vedea despre ce masina e vorba cand mi-am facut programare la receptie mi-ar fi zis ca nu are timp sa o faca...Referitor la daune, sunt constient ca unele componente se vor strica mai repede decat in mod normal, insa asta nu inseamna ca imi distrug masina...nu mi-au picat bine vorbele lui, de aceea mi-am si spus ofurile pe aici, imi cer scuze..Toate cele bune!

Nu ai dece sa te scuzi, sper ca nu te-ai suparat cu opinia mea despre acel "mecanic" de-a lu peste :P 

• Like 1

Fix dar fix aceleasi vorbe obosite mi le spuneau si rapenii pe unde ma duceam sa mai fac directia (ca bucsile sau nu stiu ce Doamne iarta ma se desfac greu ca sa ma duc nu stiu sa le slabeasca ca nu stiu ce ca bla bla) pana cand mi am gasit omul perfect care era constient ca si asta face parte tot din meseria lui si ca nu e un capat de tara si peste toate meseriasul asta cel din urma care mi-a devenit si prieten imi aranjeaza cel mai bine directia la masina toti ceilalti facand o numai sa fie facuta. Asadar ca o concluzie daca avea aceleasi dume obosite cu treburile intepenite stai calm si cu restul vorbelor..

Da stiu ca era mai ieftin pe altundeva, de aceea am si fost asa dezamagit de comentariile meseriasului, ca ma gandeam ca fiind cei mai scumpi sunt si cei mai buni...Nu mai calc in Pit Stop niciodata! Am ajuns la Brad acum, am luato pe un drum super fain plin de serpentine si cu asfalt nou(Ilia-Tebea), a fost spectacol cu suspensia asta, super stabila :) Acum ma roade gandul sa caut bari de rigidizare, din auzite reiese ca e si mai spectaculoasa masina cu ele...voi ce parere aveti?

Nu ai ce observatii sa le faci la asa mecanici, in schimb cum zice colegul, poti sa-i dai jet si sa nu mai calci pe la incompetenti.

La ce suspensie ai si la rotile faine care le invarti chiar ar merge o bara de rigidizare.

Banuiesc ca e distractie maxima in serpentine :P 

Numai bine ;) 

• Like 2

Da, barile de rigidizare se monteaza deasupra telescoapelor...Pana in primavara am tema de casa sa strang bani pentru bari de rigidizare si bari stabilizatoare mtech2...sa vedem ce o iesi, poate rezultatul ma va incuraja sa imi indeplinesc visul de a ajunge cu masina personala sa dau o tura pe "Iadul Verde" :)

• 2 weeks later...

Am primit azi barile stabilizatoare m-tech2 de la colegul Gabi caruia ii multumesc pt colaborarea buna pe care o avem :) Abia astept sa le montez sa vad daca simt ceva diferenta sau nu. Am vrut sa cumpar si bucse noi, insa Gabi mi-a trimis barile cu bucsele perfecte, asa ca trebe doar sa le montez...Stiti cumva daca trebuie sa fac iarasi geometria dupa ce le pun? Sper ca nu...

• Like 1

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...