alin_23 Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Mecanicul vorbea si el din auzite... asa fac multi. Â PS:nu pot sa nu remarc pretul platit pentru geometrie...exact acelasi tip de geometrie pe acest stand costa 85 lei in Baia Mare. exact de asta ma miram si eu,la Constanta sau la Harsova este 80 de lei...ce fac astia la Timisoara in plus de 100 de lei nu stiu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted September 4, 2015 Author Share Posted September 4, 2015 Nu am vazut nimic special la astia...m-am luat doar dupa recomandari ca ar fi cei mai meseriasi...era ofticat meseriasu ca la e39 se ruginesc bieletele si trebuie sa se chinuie sa le desfaca..mi-a zis ca daca vedea despre ce masina e vorba cand mi-am facut programare la receptie mi-ar fi zis ca nu are timp sa o faca...Referitor la daune, sunt constient ca unele componente se vor strica mai repede decat in mod normal, insa asta nu inseamna ca imi distrug masina...nu mi-au picat bine vorbele lui, de aceea mi-am si spus ofurile pe aici, imi cer scuze..Toate cele bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octi Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Nu am vazut nimic special la astia...m-am luat doar dupa recomandari ca ar fi cei mai meseriasi...era ofticat meseriasu ca la e39 se ruginesc bieletele si trebuie sa se chinuie sa le desfaca..mi-a zis ca daca vedea despre ce masina e vorba cand mi-am facut programare la receptie mi-ar fi zis ca nu are timp sa o faca...Referitor la daune, sunt constient ca unele componente se vor strica mai repede decat in mod normal, insa asta nu inseamna ca imi distrug masina...nu mi-au picat bine vorbele lui, de aceea mi-am si spus ofurile pe aici, imi cer scuze..Toate cele bune! Nu ai dece sa te scuzi, sper ca nu te-ai suparat cu opinia mea despre acel "mecanic" de-a lu peste  1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted September 4, 2015 Author Share Posted September 4, 2015 Cum sa ma supar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex3aru Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Nu am vazut nimic special la astia...m-am luat doar dupa recomandari ca ar fi cei mai meseriasi...era ofticat meseriasu ca la e39 se ruginesc bieletele si trebuie sa se chinuie sa le desfaca..mi-a zis ca daca vedea despre ce masina e vorba cand mi-am facut programare la receptie mi-ar fi zis ca nu are timp sa o faca...Referitor la daune, sunt constient ca unele componente se vor strica mai repede decat in mod normal, insa asta nu inseamna ca imi distrug masina...nu mi-au picat bine vorbele lui, de aceea mi-am si spus ofurile pe aici, imi cer scuze..Toate cele bune! Fix dar fix aceleasi vorbe obosite mi le spuneau si rapenii pe unde ma duceam sa mai fac directia (ca bucsile sau nu stiu ce Doamne iarta ma se desfac greu ca sa ma duc nu stiu sa le slabeasca ca nu stiu ce ca bla bla) pana cand mi am gasit omul perfect care era constient ca si asta face parte tot din meseria lui si ca nu e un capat de tara si peste toate meseriasul asta cel din urma care mi-a devenit si prieten imi aranjeaza cel mai bine directia la masina toti ceilalti facand o numai sa fie facuta. Asadar ca o concluzie daca avea aceleasi dume obosite cu treburile intepenite stai calm si cu restul vorbelor.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibenny2005 Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Eu acum vreo doua luni sau cand am facut geometria am dat 130 de ron ceva de genu' (fata/spate) pe Cal Buziasului  inintesa iesi din Tm spre Mosnita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 La ce chef avea sa faca masina, eu nu as avea mare incredere in munca lui... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Era mai ieftin si la promotor ... am facut la e36 si nu au comentat deloc. Nu mai tin minte pretul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted September 5, 2015 Author Share Posted September 5, 2015 Da stiu ca era mai ieftin pe altundeva, de aceea am si fost asa dezamagit de comentariile meseriasului, ca ma gandeam ca fiind cei mai scumpi sunt si cei mai buni...Nu mai calc in Pit Stop niciodata! Am ajuns la Brad acum, am luato pe un drum super fain plin de serpentine si cu asfalt nou(Ilia-Tebea), a fost spectacol cu suspensia asta, super stabila Acum ma roade gandul sa caut bari de rigidizare, din auzite reiese ca e si mai spectaculoasa masina cu ele...voi ce parere aveti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
28clg Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Cu siguranta v-a fi spectacol. Cat despre "respectivul" mecanic eu sincer eu daca il auzeam ca face figurile alea,imi luam masina si plecam in alta parte,binenteles nu inainte de ai face o reclamatie la OPC si la director.Spir si numai bine. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octi Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Nu ai ce observatii sa le faci la asa mecanici, in schimb cum zice colegul, poti sa-i dai jet si sa nu mai calci pe la incompetenti.  La ce suspensie ai si la rotile faine care le invarti chiar ar merge o bara de rigidizare.  Banuiesc ca e distractie maxima in serpentine   Numai bine  2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted September 5, 2015 Author Share Posted September 5, 2015 Da e senzatie pe serpentine Am inteles ca si pe spate se pun bari de rigidizare...ma pun sa caut o oferta cat mai buna calitate/pret, daca aveti sugestii cu mare drag le primesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_23 Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 nu mai bine o bara stabilizatoare spate(antiruliu ) m tech 2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted September 5, 2015 Author Share Posted September 5, 2015 Sunt deschis la ce e mai bun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_23 Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Sunt deschis la ce e mai bun cred ca niste bare stabilizatoare mtech 2 au un impact mai mare asupra performantelor... Barile alea de rigidizare sunt alea de se monteaza intre telescoape,nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted September 5, 2015 Author Share Posted September 5, 2015 Da, barile de rigidizare se monteaza deasupra telescoapelor...Pana in primavara am tema de casa sa strang bani pentru bari de rigidizare si bari stabilizatoare mtech2...sa vedem ce o iesi, poate rezultatul ma va incuraja sa imi indeplinesc visul de a ajunge cu masina personala sa dau o tura pe "Iadul Verde" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted September 19, 2015 Author Share Posted September 19, 2015 Salut, m-am pus sa caut bari stabilizatoare m-tech2...Daca gasesc, mai trebuie sa schimb si altceva(bielete sau alte chestii la suspensie), sau doar barile? Ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 Nu, ai nevoie de bare stab, bucse bara, si bridele de prindere. Bieletele de la bara stabilizatoare sunt la fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted September 19, 2015 Author Share Posted September 19, 2015 Ms de raspuns! Sper sa se simta o imbunatatire cu m-tech 2.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted September 20, 2015 Author Share Posted September 20, 2015 Am mai facut o mica sedinta foto. Modificari nu au mai aparut, urmeaza sa ajunga marti barile stabilizatoare m-tech2, iar pe lista mai raman barile de ridigizare si sa repar pixelii morti din bord. In rest cam atat deocamdata, toate cele bune! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted September 22, 2015 Author Share Posted September 22, 2015 Am primit azi barile stabilizatoare m-tech2 de la colegul Gabi caruia ii multumesc pt colaborarea buna pe care o avem Abia astept sa le montez sa vad daca simt ceva diferenta sau nu. Am vrut sa cumpar si bucse noi, insa Gabi mi-a trimis barile cu bucsele perfecte, asa ca trebe doar sa le montez...Stiti cumva daca trebuie sa fac iarasi geometria dupa ce le pun? Sper ca nu... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogu Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Ai pus suspensie reglabila, dar tot capra o tii  ... fa ceva cu ea, sa fie "ce trebuie" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted September 22, 2015 Author Share Posted September 22, 2015 N-am cum mai mult in tara asta mai ales ca e daily driven deocamdata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowlife Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 N-au cum sa fie perfecte daca au fost montate. Cat costa noi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 nu stiu cu sunt drumurile pe la voi, dar eu zic ca merge sa o lasi mai jos... in rest foarte bine arata. in principiu nu ar trebui sa afecteze bara stabilizatoare geometria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts