Jump to content

ce kilometraj aveti?

b0gdan_07
 Share

Recommended Posts

• 4 months later...

si eu am 236+ mii km ... nu mai tin minte exact. km pe bord, nu stiam ca sunt inregistrati si pe cheie. cand am achizitionat masina avea 223000 km. nu am mers nicaieri sa verific daca sunt reali sau nu. nu m-a interesat, si nici nu ma intereseaza. 

mi-e teama ca o voi privi cu alti ochi daca aflu ca nu sunt reali km :)

• Like 1

• 2 weeks later...

Eu in bord am 240.xxx iar in EWS am 320.xxx. Oricum nu înțeleg persoanele care dau km înapoi, motoarele duc mulți km si din câte am încercat eu pe EWS nu poți schimba km (eu am încercat cu BMW Scanner) si îți dai seama că au fost schimbați.

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Si pe EWS merge, dar cu alta diagnoza. In fine, eu in EWS am 427xxx si in bord 237xxx. Problema apare la achizitie si anume samsarul da km inapoi astfel incat sa scoata bani frumosi de pe masina. 

Eu m-am uitat de curiozitate pe mobile.de si un e39 touring de 2,0d la 400000km este 1350-1500 euro in timp ca un e39 touring la 250000 este 2400-2500 euro.

De aici si smecheria, iar masini vandute in Ro ajung la pret mai bun decit cele din DE si la km mai putini....

Motoarele sunt facute sa reziste si 800000, deci dupa un RC sunt capabile sa mai functioneze destul.

nu stiu sigur ca nu am scanat cheie dar parca in cheie se memoreaza orele de functionare. ai scanat cheia si arata km parcursi? sau interventia de la reprezentanta si km aferenti?

sa fii mai sigur scaneaza modulele masinii si vezi daca au acelasi nr de km toate.