520dE39 Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Eu nu am aparatura de scanare, dar la reprezentanta km din cheie coincid cu cei din bord. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Johnny Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Știam ca se pot schimba si in EWS dar cu diagnoze speciale dar in zilele noastre după 14-15 ani nu cred ca se găsesc multe mașini cu 2xx.xxx km numai dacă proprietarul a folosit mașina de noua numai in Weekend. Am văzut si multe f10 de vânzare cu 2xx.xxx km la ce sa ne mai așteptam la e39? Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_23 Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Vin cu o poza de pe masina colegului Marian Mocanu,doar ce am facut un mini-meet la Constanta,el este regele absolut de acum la categoria asta ) Ce e interesant e ca masina se tine foarte foarte bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 nu cred... in 2 zile am ajuns pe locul 3 )trebuie sa vad si eu masina respectiva daca a fost intretinuta si inca e, merge mult si bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlinutzu Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 nu cred... in 2 zile am ajuns pe locul 3 ) trebuie sa vad si eu masina respectiva daca a fost intretinuta si inca e, merge mult si bine Macar te-ai bucurat cateva luni de locul I, eu doar aproape 2 zile. ) Trimis de pe al meu MI 3W folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_23 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Macar te-ai bucurat cateva luni de locul I, eu doar aproape 2 zile. ) Trimis de pe al meu MI 3W folosind Tapatalk Si nu cred ca il va da jos pe colegul de pe locul I mult timp de acum ) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0gdan_07 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 cand face milionul isi alege de la bavaria gratis masina . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 pe naiba, ii dau bani sa taca si sa nu mai spuna la nimeni, e un dezastru pentru orice producator sa ai masina de 1 mil km, cand in ziua de azi le pica motoarlee la modelele noi la 50-100.000 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0gdan_07 Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 nu inteleg ce vrei sa zici. nu e o reclama buna ptr bmw un motor de 1 mil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Nu. Pentru ca nu o masina noua atinge km astia. E o dovada ca inainte se faceau masini grozave si acum gunoaie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 pai ce bine ar da la bmw: "uitati oameni buni, avem aici un bmw de 15 ani, care arata si functioneaza impecabil dupa 1.000.000km, in partea cealalta avem un bmw superb, super tehnologizat fabricatie 2014, caruia i-a picat motorul dupa 50.000 km" si care concureaza cu dacia logan la plastice 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danydanypop Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Cam asa sta treaba,din pacate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xander252 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 http://www.cable-shack.co.uk/programs.php cu asa ceva se pot vedea kilometrii din ews ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Si cu bmw scanner se pot vedea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
28clg Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Mie in bord imi arata 282xxx,cu bmw scanner imi arata 293xxx,cam asta ar fi cel mai mult cat imi arata,iar cel mai putin imi arata pe lcm(in jur de 97xxx).Motorul este schimbat si nu am idee cam cat avea dar la cum merge nu cred ca are mult fata de celelalte componente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIANS1805 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Salut prieteni. Am o nedumerire cu km astia reali sau imaginari...daca, spre exemplu, doua masini identice cu 0 km pleaca simultan, una din Oradea si cealalta din Constanta, cea care pleaca din Oradea trebuie sa ruleze cu viteza constanta de 25 km/h iar cealalta cu 130 km/h, in punctul de intilnire, care este mai uzata? Cea care a parcurs km mai multi sau cealalta? Astept raspunsurile voastre. O seara buna si cit mai multi km (reali) fara probleme cu masinile voastre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Daca trebuie sa ajunga ambele intrun punct de intalnire parcurg acelasi nr. de km. Ca si uzura de rulare strict sunt multi factori de luat in discutie. Cert e ca la 25km/h atat sistemul de franare cat si rulmentii ar avea o uzura infima fata de cea care ruleaza cu 130km/h. Daca vorbim de transmisie, un rulaj intro singura treapta de viteza pt. 25km/h (la cutia manuala) nu cred ca i-ar face prea bine. La cutia automata ar fi suprasolicitat blocul de valve 1-2; La 130km/h ruleaza sute de km orice autoturism pe autostrada deci factorul de demultiplicare ajuta cutia. Ca si motorizare, la 25km/h uzura motorului este aproape zero cu exceptia pompei de ulei, pompei de injectie, injectoare. La 130km/h frecarea componentelor din motor si anexelor este mult mai mare, deci implicit o uzura mai mare. Nu am luat in discutie diferentiale si cardane care clar au o uzura mai mare la viteze mai mari, nici instalatia electrica etc. Sunt multe de analizat. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIANS1805 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Daca trebuie sa ajunga ambele intrun punct de intalnire parcurg acelasi nr. de km. Ca si uzura de rulare strict sunt multi factori de luat in discutie. Cert e ca la 25km/h atat sistemul de franare cat si rulmentii ar avea o uzura infima fata de cea care ruleaza cu 130km/h. Daca vorbim de transmisie, un rulaj intro singura treapta de viteza pt. 25km/h (la cutia manuala) nu cred ca i-ar face prea bine. La cutia automata ar fi suprasolicitat blocul de valve 1-2; La 130km/h ruleaza sute de km orice autoturism pe autostrada deci factorul de demultiplicare ajuta cutia. Ca si motorizare, la 25km/h uzura motorului este aproape zero cu exceptia pompei de ulei, pompei de injectie, injectoare. La 130km/h frecarea componentelor din motor si anexelor este mult mai mare, deci implicit o uzura mai mare. Nu am luat in discutie diferentiale si cardane care clar au o uzura mai mare la viteze mai mari, nici instalatia electrica etc. Sunt multe de analizat. Punctul de intilnire nu este la jumatatea drumului. Ca timp, ambele motoare au aceeasi uzura teoretica. Cu toate ca, uzura este mult mai mare la turatii mici...motorul este proiectat pentru o functionare optima la un regim apropiat turatiei de cuplu maxim. In consecinta, un Smart cu 60.000 km la bordeste mult mai uzat decit un Mercedes S classe cu 200.000 km la bord. Explicatia e simpla: Primul automobil este utilizat preponderent in oras unde viteza medie este in jur de 25 km/h. Cine cumpara un S classe, nu se va duce cu el la cumparaturi sau sa-si duca copii la scoala. Mare parte din km ii va face in autostrada la o viteza medie de aprox. 100-110 km/h. Concluzia? Nu km uzeaza motorul si masina in general ci timpul de functionare. Asadar, km sint ultimii de luat in calcul la cumpararea unei masini SH. Parerea mea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Adica un motor care ruleaza la 1500 turatii are o uzura mai mare decat unul care lucreaza la 3000, zici tu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIANS1805 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Adica un motor care ruleaza la 1500 turatii are o uzura mai mare decat unul care lucreaza la 3000, zici tu? Nu zic eu...zic altii care proiecteaza motoare. Si de ce crezi ca uzura ar fi mai mica la o turatie apropiata de ralanti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Black, daca rulezi cu 25km/h la 2500 ture sau 130km/h la 2500 ture nu e acelasi lucru la motor? e drept ca pentru celelalte componente e altceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 In România S classe e mai folosit pe oras ca in afara. Daca nu te-ai dus la piață cu limuzina esti fraier mare aici Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Black, daca rulezi cu 25km/h la 2500 ture sau 130km/h la 2500 ture nu e acelasi lucru la motor? e drept ca pentru celelalte componente e altceva La aceleasi ture da, uzura e la fel, insa eu am intrebat altceva. Plus de asta, arata-mi tu ca ai 2500 ture la 25km/h O turatie mai mare = o frecare a angrenajelor mecanice mai mare gen segmenti pe camasi, cuzineti pe manetoane, coada supapa pe ghid etc. Deci uzura mai mare. Eu asa vad faptic fenomenul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 La aceleasi ture da, uzura e la fel, insa eu am intrebat altceva. Plus de asta, arata-mi tu ca ai 2500 ture la 25km/h O turatie mai mare = o frecare a angrenajelor mecanice mai mare gen segmenti pe camasi, cuzineti pe manetoane, coada supapa pe ghid etc. Deci uzura mai mare. Eu asa vad faptic fenomenul. evident, la o turatie mai mare, uzura e mai accentuata hai ca e aproape de 3000 dar ridicam la 140 km/h in treapta a 5-a si avem aceasi turatie. edit: la 525dA e mai aproape de 2500 ture la 25km/h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Daca nu uit, chiar am sa ma uit maine sa vad ce turatie am la 25km/h in treapta a-I-a bineinteles. Trimis de pe al meu SM-G357FZ folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts