Jump to content

Taranisme, cocalar tuning , kitsch !!

SAX
 Share

Recommended Posts

Mai mult gaga style :) sunt foarte multi care se p...sa pe munca inginerilor de la BMW si fac masinile niste kitch-uri. Mare pacat, astfel de bare/ornamente ar trebui interzise ! Pate ar fi mai bine o cheta, donatii si intr-o noapte sa ii schimbam "pachetul" exterior :)

descrierea masinii de mai sus facuta de prop. in anuntul de pe Autovit:   MASINA RULEAZA SUPER BINE ,SUNT INVESTITI 9000RON IN SUSPENSIE DIRECTIE BRATE FATA SPATE RULMENTI DISCURI FRINA SPOILERE SI PRAGURI M POMPA DE APA INJECTIE INJECTOARE RADIATOR CLIMA SI COMPRESOR ,ETC. DEFECTE parbriz fisurat si ar trebui un polis la caroserie .MASINA ARE FACUT SCHIMBUL DE ULEI SI FILTRE ,ARE PARCURSI 3000KM CU ACESTE PIESE ,ATENTIE PIESEKE INLOCUITE SUNT NOI ,. ACUM O VIND PENTRU CA AM MARE NEVOIE DE BANI .

Mai mult gaga style :) sunt foarte multi care se p...sa pe munca inginerilor de la BMW si fac masinile niste kitch-uri. Mare pacat, astfel de bare/ornamente ar trebui interzise ! Pate ar fi mai bine o cheta, donatii si intr-o noapte sa ii schimbam "pachetul" exterior :)

Daca faci cheta la un Mpack, o chinui si eu un pic pe a mea... :lol:

• TOM locked and unlocked this topic