Jump to content

TM 85 AGT - Jos Cenzura!!

AugustYn
 Share

Recommended Posts

Cam orice reglabila, pe masura ce ridici masina devine mai confortabila, intr-adevar cele scumpe sunt mai ok ...

Am avut reglabila, pe e36, nu imi mai trebuie!! Daca nu va fi cum vreau, cu arcuri sport, voi pune suspensie sport fixa, cu un drop de max 40mm. Nu mai vreau sa fac pe plugul de zapada iarna cand ninge :))

• Like 2

EIBACH PRO-KIT au urmatoarele drop-uri:

Partea de montare: punte fata Coborare suspensie cca. [mm]: 30
Partea de montare: puntea spate Coborare suspensie cca. [mm]: 20-25

Pretul este 700 RON si dureaza undeva la 4 zile lucratoare sa ajunga in Romania :).

Spor,

Florin

Ms de oferta Florin, a venit cu 17-18 ore prea tarziu :)

Le-am comandat aseara de pe ebay, 174 euro transp inclus

Cu multa placere! 

Ah, eu ti-am zis pretul sa-l stii :P. S-a mai cerut pe topic-ul meu suspensie eibach, daca urmareai vedeai pretul :).

Eh, nu a iesit diferenta asa mare, sa o uzezi sanatos!  :beach:

Florin

• 2 weeks later...

Desi vine iarna, ne pregatim de vara.

Style 42 18" 8j/9j :D

Momentan cu miezul vopsit galben, dar pana la primavara voi contempla serios daca le revopsesc miezul(antracit sau argintiu) sau raman asa.

Nu prea mi-au placut jantele aurii, dar subaru yellow arata intr-un mare fel ... si sunt pus intr-o dilema.

20151020_003450.jpg

• Like 3

Sa le porti cu placere si fara evenimente neplacute! 

Cum ti-am zis, pune-le prima data pe masina, si apoi poti sa te hotarasti daca nu iti place cum dau. Eu zic ca o sa dea foarte bine, avand in vedere ca ai si semnalele portocalii la faruri/stopuri. :beach:

Drumuri bune! :)

• Like 2

Desi vine iarna, ne pregatim de vara.

Style 42 18" 8j/9j :D

Momentan cu miezul vopsit galben, dar pana la primavara voi contempla serios daca le revopsesc miezul(antracit sau argintiu) sau artiraman asa.

Nu prea mi-au placut jantele aurii, dar subaru yellow arata intr-un mare fel ... si sunt pus intr-o dilema.

attachicon.gif20151020_003450.jpg

frumoase jante,sa le învârti cu placere[emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 4 weeks later...

Salut theos_

Erau replici de style 124, facute de alutec germania. Erau pe 17, cu et35. Nu am avut puse distantiere, dar stateau jantele foarte mult inautru. Si aveam si cauciucuri mai inguste decat cele standard, aveam 225/45/17, nu 235/45/17

Momentan nu am alte poze, si nici nu sunt in tara.

Am vazut ca ti-ai luat style 124. La ce et au ale tale, iti recomand distantiere de 20 mm pe spate si 10 sau chiar 15 pe fata.

• Like 1

• 1 month later...

Facand abstractie de faptu' ca masina mea arata ca fata unui boxer care a luat o directa'n nas, hai sa pun si niste poze cu ce am mai facut pe la ea.

1. Volan M facelift - cu trim-ul inferior infoliat - montat ieri chiar inainte de a avea accidentul:

20151221_095353.jpg

2. Trimuri alu - infoliate din octombrie(nu am facut poze pana acum):

20151221_095401.jpg20151221_095408.jpg

Dupa ce fac masina, va urma si o mica sedinta foto, daca tine si vremea :P Si-a luat un prieten un aparat foto nou si vrea sa experimenteze :D

• Like 2

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...