Barmany Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Al meu e chinezarie parca din hong kong si a venit cu etichete made in suedia:D, dar e buna scula eu o folosesc de cv vreme pe diverse masini si merge beton pt bani la care e, desigur mai are si lipsuri dar multe testere de 1000-2000E fac aceeasi treaba:), sa ai noroc de el si spor la treaba;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jambo Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Al meu e chinezarie parca din hong kong si a venit cu etichete made in suedia:D, dar e buna scula eu o folosesc de cv vreme pe diverse masini si merge beton pt bani la care e, desigur mai are si lipsuri dar multe testere de 1000-2000E fac aceeasi treaba:), sa ai noroc de el si spor la treaba;) Mersi, numa ce l-am primit. Urmeaza instalarea si probarea P.s Made in Sweden scrie si pe al meu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOM Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 mi ati umplut inbox ul cu postarile pe facebook!!! ce va mai place...... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAX Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Pai esti admin pe pagina de facebook de aia primesti notificari... <br /><br /><br /><br /><br />Enviado desde mi GT-N7000 usando Tapatalk 2<br /><br /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teozuzu Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Stiu ca nu are legatura cu bmw sau cu e39, dar mi s-a parut "touching" si m-am gandit sa vi-l arat si voua : 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geniomann Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 F tare !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genu Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 super tare chiar daca suna un pic a reclama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimer Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 da...m-a emotionat maxim clipul, nu pot sa spun ca imi place dacia in care ma caram cu batranu` dar sper ca voi avea copii care la monetul in care isi vor lua permisul vor conduce acest e39 pe care il detin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 ce emisii co2 are un 525d pana la urma? am cautat si am gasit mai multe valori.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Din cate stiu, manual - 179 mg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phlo Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 multumesc adi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 179 am eu trecut in talon. Manual. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Tocmai am fost cu ''pejosu-l''(peugeot) varului si am ramas surprins. (Masina din 2008) Sistemul audio de 5 ori peste al meu: bas puternic foarte clar, multe boxe(zici ca esti la concert),sunet foarte clar si tare. Si el are sistem stock la sunet Luminile.... Cu faza scurta era ca la mine cu faza lunga(amandoi halogen). Foarte bine se vedea Mult mai rapida decat a mea cu toate ca avea numa 30cp in plus (motor de 2000d) o chestie faina la sprituitoare....nu tasneau pe parbriz ca la noi, solutia se pulveriza pe tot parbrizul ca si cum ai da cu solutie pe geamuri Cu toate astea nu mi-as schimba masina cu a lui:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Da , cu sprituitoarele de la Peugeot e mult mai bine. Altfel dau jetul pe parbriz. Stiu de la Peugeotul 107 al sotiei. Nu mai zic de consum: 3,5% extraurban si 5,5% urban cu AC. In schimb, parca sunt pe motocicleta cand merg cu el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius3030 Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 oare la E39 oare nu merg adaptate alte stropitori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 La sistemul de spalare, am vazut modificate spalatoarele de la faruri, cu unele de e46... Terminau lichidul de parbriz in vreo 6-7 actionari. Si, un anunt interesant... Cred ca pretul de achizitie reflecta exact suma care trebuie investita in masina. http://www.tocmai.ro/bmw-530-2004-11784330.html">http://www.tocmai.ro/bmw-530-2004-11784330.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Mă întreb cum a putut sa facă modificarea.. La e 46 spalatoarele ies de sub far, ornamantul din care ies e cel puțin de 3 ori mai lat decât cel de pe e39. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Erau puse in locul celor originale, pe bara, daca gasesc video-ul il pun si aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Da , cu sprituitoarele de la Peugeot e mult mai bine. Altfel dau jetul pe parbriz. Stiu de la Peugeotul 107 al sotiei. Nu mai zic de consum: 3,5% extraurban si 5,5% urban cu AC. In schimb, parca sunt pe motocicleta cand merg cu el are si un revers..,pulverizarea e uniforma pe tot parbrizul si dureaza ceva pana ce urca stergatoarele,timp in care nu ai vizibilitate!eu am simtit un oarecare disconfort,mai ales la viteze de autostrada! in rest,nu are rost comparatia,sunt total diferite,la fel si posesorii lor! eu faceam germania cu un 307,cam la doua saptamani si o uram din tot sufletul!1.4 hdi parca,daca mergeam hotarat se dadea la carburant,franele parca nu se mai oprea,pe sezonu rece un chin,exact la polul opus unui e39! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genu Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 nu stiu cum o sa faceti voi dar eu de fiecare data cand ma uit la filmuletul asta ma cracanez de ras ,inca rad 😃 http://www.youtube.com/watch?v=rD1GprTKZ5k 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bau bau Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 astazi am gasit un interior complet de touring individual din piele neagra si arata binisor cel care are aceea impletitura pe teteiere si fetele de usi Intrebarea mea este merita 150 de euro avand in vedere ca este manual si fara incalzire? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genu Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 normal ca merita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidutzu Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 e nasol ca nu are incalzire dar...pretul e foarte buna mai ales daca arata binisor si mai e si complet (scaune,banchete si fete usi)...incalzirea o poti scoate din scaunele tale daca ai si o poti muta in astea de piele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 nu stiu cum o sa faceti voi dar eu de fiecare data cand ma uit la filmuletul asta ma cracanez de ras ,inca rad http://www.youtube.com/watch?v=rD1GprTKZ5k asta ii ala cu gratar cu geamuri:))))))) cand l-am vazut acum vreo 2 ani a fost teroare.. mai aveam ceva crize de ras cu un coleg in clasa de ne scoteau profii din clasa. atata ii ziceam.. si-o mai pus bunicu tau gratar cu geamuri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bau bau Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 stie cumva cineva? Interiorul exclusiv piele neagra cu acele buctele cu piele impletita sau cum o fi ,s-a facut si fara incalzire in scaune S-au cum pot verifica daca are incalzire avand in vedere ca masina nu mai are consola in bord Unde este mufa si eventual ce culoare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts