Jump to content

OFF Topic

bitcosmin
 Share

Recommended Posts

Al meu e chinezarie parca din hong kong si a venit cu etichete made in suedia:D, dar e buna scula eu o folosesc de cv vreme pe diverse masini si merge beton pt bani la care e, desigur mai are si lipsuri dar multe testere de 1000-2000E fac aceeasi treaba:), sa ai noroc de el si spor la treaba;)

Al meu e chinezarie parca din hong kong si a venit cu etichete made in suedia:D, dar e buna scula eu o folosesc de cv vreme pe diverse masini si merge beton pt bani la care e, desigur mai are si lipsuri dar multe testere de 1000-2000E fac aceeasi treaba:), sa ai noroc de el si spor la treaba;)

Mersi, numa ce l-am primit. Urmeaza instalarea si probarea  :rolleyes:

P.s Made in Sweden  scrie si pe al meu  :P

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Tocmai am fost cu ''pejosu-l''(peugeot) varului si am ramas surprins. (Masina din 2008)

Sistemul audio de 5 ori peste al meu: bas puternic foarte clar, multe boxe(zici ca esti la concert),sunet foarte clar si tare. Si el are sistem stock la sunet

Luminile.... Cu faza scurta era ca la mine cu faza lunga(amandoi halogen). Foarte bine se vedea

Mult mai rapida decat a mea cu toate ca avea numa 30cp in plus (motor de 2000d)

o chestie faina la sprituitoare....nu tasneau pe parbriz ca la noi, solutia se pulveriza pe tot parbrizul ca si cum ai da cu solutie pe geamuri

Cu toate astea nu mi-as schimba masina cu a lui:)

La sistemul de spalare, am vazut modificate spalatoarele de la faruri, cu unele de e46... Terminau lichidul de parbriz in vreo 6-7 actionari. :huh: 

Si, un anunt interesant... Cred ca pretul de achizitie reflecta exact suma care trebuie investita in masina. :lol: 

http://www.tocmai.ro/bmw-530-2004-11784330.html">http://www.tocmai.ro/bmw-530-2004-11784330.html

Da , cu sprituitoarele de la Peugeot e mult mai bine. Altfel dau jetul pe parbriz. Stiu de la Peugeotul 107 al sotiei. Nu mai zic de consum: 3,5% extraurban si 5,5% urban cu AC. In schimb, parca sunt pe motocicleta cand merg cu el :lol:

are si un revers..,pulverizarea e uniforma pe tot parbrizul si dureaza ceva pana ce urca stergatoarele,timp in care nu ai vizibilitate!eu am simtit un oarecare disconfort,mai ales la viteze de autostrada!

in rest,nu are rost comparatia,sunt total diferite,la fel si posesorii lor!

eu faceam germania cu un 307,cam la doua saptamani si o uram din tot sufletul!1.4 hdi parca,daca mergeam hotarat se dadea la carburant,franele parca nu se mai oprea,pe sezonu rece un chin,exact la polul opus unui e39!

nu stiu cum o sa faceti voi dar eu de fiecare data cand ma uit la filmuletul asta ma cracanez de ras ,inca rad

http://www.youtube.com/watch?v=rD1GprTKZ5k

asta ii ala cu gratar cu geamuri:))))))) cand l-am vazut acum vreo 2 ani a fost teroare.. mai aveam ceva crize de ras cu un coleg in clasa de ne scoteau profii din clasa. atata ii ziceam.. si-o mai pus bunicu tau gratar cu geamuri?

stie cumva cineva?

Interiorul exclusiv piele neagra cu acele buctele cu piele impletita sau cum o fi ,s-a facut si fara incalzire in scaune

S-au cum pot verifica daca are incalzire avand in vedere ca masina nu mai are consola in bord

Unde este mufa si eventual ce culoare?