Jump to content

OFF Topic

bitcosmin
 Share

Recommended Posts

stie cumva cineva?

Interiorul exclusiv piele neagra cu acele buctele cu piele impletita sau cum o fi ,s-a facut si fara incalzire in scaune

S-au cum pot verifica daca are incalzire avand in vedere ca masina nu mai are consola in bord

Unde este mufa si eventual ce culoare?

Ultimele 7 di Vin ...vindecoder ,i-l gasesti pe pagina principala a forumului

• 3 weeks later...

ma poate ajuta si pe mine cineva cu o poza sau ceva de genul

astazi am primit capacul de pe motor ,l-sm montat doar in cele doua suruburi din fata(inspre faruri)iar in spate nu am in ce sa prind surubul 

Mai este ceva pies acolo sau ce ca nu am reusit sa pricep

multumesc

• 3 weeks later...

urata patania si tin sa va anunt ca exista o astfel de "scula" electronica care copie codul cheii cand o incui, omuletul sta in zona si tine apasata ustensila, dupa plecarea ta actioneaza f rapid, spun asta in cunostinta de cauza, am vazut asa ceva la un tip tot din romania, doar ca el "lucreaza" in germania, sfatul meu este sa nu lasi nimic de valoare in masina, Multa bafta si mai multa atentie :)

ma poate ajuta si pe mine cineva cu o poza sau ceva de genul

astazi am primit capacul de pe motor ,l-sm montat doar in cele doua suruburi din fata(inspre faruri)iar in spate nu am in ce sa prind surubul 

Mai este ceva pies acolo sau ce ca nu am reusit sa pricep

multumesc

La mine mai vine un suport prins in suruburile in care e prinsa admisia. Nu stiu daca e la fel si la tine, s-ar putea sa fie diferit la motoarele in 4 cilindri, dar tind sa cred ca iti lipseste suportul. Probabil au dat jos admisia si au uitat sa puna suportul.

• 2 weeks later...

N ai inteles :D

Noi nu avem nimic cu ei . Ei ( defapt adminul ) au ceva cu restul forumurilor pentru ca restrictioneaza link urile acolo . Plus ca e o cocina din cauza conducerii .. Speram ca se repun pe sine acum cu noile schimbari . Dar e putin probabil :D

Enviado desde mi GT-N7100 usando Tapatalk 2

• 6 months later...