acidutzu Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Sunama sambata pe la 9 cand ies la cafa au dau o fuga sa ma uit ce si cum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Daca ai merge la bmw cu 500.000 euro si le-ai spune ca vrei un e39 nou nout cu toate dotarile, l-ar face? )) Oare mai au linia de productie? Din ce stiu la aston martin cand trec la urmatorul model, inchid fabrica si deschid alta noua dar cea veche ramane in picioare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius3030 Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 sincer nu cred ca reusesti nici cu 2 mil de Euro.care se ofera sa intrebe? :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgaandrei Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Pai il poti face tu...mergi si comanzi fiecare piesa de pe real om ...si inca esti norocos ca poti sa ti comanzi ce scaune vrei,trimuri,culori,jante orice configuratie.fara gluma acum...aproape ca e realizabila treaba.eu mecanic mai am de schimbat grupul,cutia si pompele.Si le rezolv anul asta sigur:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius3030 Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Andrei,a ta e minim 35% noua si abia suntem la jumatea anului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWOLF26 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Stai sa vezi,pana la sfarsitul anului vedem ca si-a comandat motor complet cu 5000 E direct din germania ) Andrei, as vrea sa vad la tine un proiect biturbo sau un twin charger (bineinteles , dupa ce schimbi internele :D ) (ti-am dat idei ? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 coleg de taxi din Satu Mare... l-am intrebat de ce si-a desfacut atatea pentru a scoate telescopul de pe fuzeta..? era suficient sa scoata bratul inferior de la bucsa dupa care fuzeta se lasa suficient ca sa iasa telescopul afara din ea. el zice ca are masina din 2007 si chiar nu am ce sa-l invat eu in materie de mecanica la e39,atunci i-am zis sa intre pe forum sa vada ca mai are de invatat! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Hai sa mai dezgrop topicul asta.. Vreun coleg mai in tema cu gadget-urile este pe aici? Vreau sa imi iau o tableta pana in 2000-2300 lei si nu prea stiu ce sa aleg deoarece nu sunt prea in tema cu tabletele.. Am un ipad de vreo 3 ani si merge bine inca dar nu prea mai am acces la ea.. ba junior ba sotia... Numai cu windows sa nu fie ca am avut un asus pe care l-am vandut azi ca nu m-am inteles cu win 8.. si nici el cu mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibenny2005 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Tu esti ca frate-miu, ca si el a primit un i- pad air cadou de la cumnata-mea si acum o foloseste mai mult ea si nepotu-miu. Eu zic sa iti iei tot I-pad...cred ca sunt nr.1 cel putin pana acum...plus ca IOS-bate androidul si Windows-ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 plus ca IOS-bate androidul si Windows-ul. La ce? Desigur, pentru cineva care nu-si bate capul cu sistemele de operare, cu configurabilitate, etc.... si are bani de toate aplicatiile de care are nevoie, e bun IOS. pentru facebook sunt la fel toate oricum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibenny2005 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Eu nu sunt vre-un expert in domeniu dar din ce am umblat asa pe ele imi pare ca i- tab-urile se misca cel mai ok. Acum cum spui si tu, depinde pentru ce iti trebuie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruSB Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Eu am Galaxy Tab 4 si sunt foarte multumit de ea, se misca extraordinar de bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheScout Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Parerea mea...ramai la IOS. Argumente sunt "N" care defavorizeaza Androidul,cel mai important este "Siguranta" ......s.a.m.d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Siguranta in ce? Mie cel mai mare neajuns la ios mi se pare ca e dependinta de itunes. Cu androidul poti sa faci handling de fisiere mult mai usor si nu iti trebuie un soft instalat sa iti pui un film, o muzica... Unde mai pui ca sunt o groaza de playere gratis pe Playstore... Ma rog, fiecare cu preferintele sale... In plus, mai usor gasesti un micro usb sa o incarci sau sa transferi date decat un cablu standard iphone/ipad sau thunderbolt. Eu m-as orienta spre un Nexus... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheScout Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Comoditatea ne omoara cu zile pe noi,Romanii Jailbreak si ai o varietate cu mult peste ceea ce ofera Playstore,nu este vorba de cantitate, este vorba de calitate. Playstore-ul iti ofera o gramada de prostii 90% sunt facute de fanboy Andorid noaptea ca au descoperit "America"... S.O. - nu simnte diferenta de hardware mai slabut fata de concurenta, dar totusi merge cu mult peste Android, Si ca sa iti raspund la intrebarea cu Siguranta - Android-ul cand ii instalezi jocu "lu`dorel facut azi noapte" iti cere sa ii dai acces la orice, de aici apar atatea atacuri tip malware (folosesti degeaba antivirus,anti-malware,...etc. Ingreunezi telefonu cu aplicati prostesti) A aparut KitKat 4.4 ptr android...cati producatori software l-au facut disponibil? Cand apare un update la Ios cati au? toti Fiecare alege ce este mai bun pentru el...ca sa fim seriosi acum cati au cumparat vreodata o aplicatie din playstore? Eu nu cunosc si nici nu am auzit. Scooter nu conteaza O.S si nici configuratia degaba ai quad core si 2 Gb DDR cand el se misca ca 486-le meu. (Andorid-ul) Exact asta a vandut Stev Jobs,a vandut 486-le care mergea ca quad core-ul cu 2GbDDR. (Ios) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 E vorba de o tableta noua, la care iti pierzi garantia daca ii faci Jailbreak... Asa poti sa ii faci root la orice tableta android si sa pui un ROM custom... Stai linistit ca toate informatiile pe care le ai pe un device apple sunt accesibile. Kit kat?! A aparut Lollipop - 5.0, de ceva vreme.... 4.4-le se foloseste si acum... Ia orice galaxy S5, orice Htc M8, si ai sa fii uimit ce android e la baza touch-wiz-ului si Sense-ui-ului. Apare un update la iOs, ai dat peste limitarile hardware... Ai pus mana pe un 4s care ruleaza iOs 7,8? Dar pe u. Ipad 2 care ruleaza ios 8? Eu m-am jucat cu ele... Si pot sa iti zic ca nu am fost multumit... Inca nu vad nici un argument din partea ta despre spatiul de stocare si cu manipulezi datele. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 M-am uitat la tablete samsung.. sunt o gramada de modele de galaxy tab..banuiesc ca asa e si la nexus.. stie cineva care sunt mai recente aparute? Si un magazin online serios inafara de emag? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibenny2005 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Cel.ro. Acum nu stiu cat sunt de seriosi ca nu am cumparat de la ei niciodata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimP Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Daca tot e topic de OFF Topic , va prezint o chestie care m-a scarbit : Ne bucuram ca s-a ieftinit benzina? Am bagat din Bulgaria(Ruse) de la Rompetrol, benzina EFIX 95 cu 1.88 Leva/L => 4,24 RON, iar la noi in Romania(Bucuresti) tot la Rompetrol EFIX-ul 95 este 4,99 RON.... diferenta este de 0,75 RON/L. Asadar am bagat in Ruse de 20 LEVA (45,14 RON) 10,638 litri, iar in Romania de aceeasi suma bagam 9,05 litri, deci diferenta de 1,58 de litri.... Daca bagam 70L cat are rezervorul masinii plateam 297 RON, iar in Romania 349 RON (deci castigam 11L la Bulgari).... Distanta pana la Ruse din Bucuresti este 140km dus-intors... mai merita sa bagam de la noi benzina/motorina sau mai bine bagam din Bulgaria si cu ocazia asta facem si o plimbare la ei? Concluzie? Sa ne fie rusine ! Ajungi sa bagi mai ieftin de la Rompetrol din Bulgaria, decat din Romania.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibenny2005 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Pai noi ne bucuram ca este mai ieftin decat era ...nu ca ar fii mai ieftin ca afara. Dar ce zici tu ca exista diferente si intre noi si tari mult mai dezvoltate ca noi (nu asa mari...dar exista). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 aseara discutam cu un prieten,a bagat in Austria cu echivalentul a 4.60 lei,radeam pe seama asta. ..si unde suntem noi fata de ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benysound Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Ma indoiesc sa platesti doar atat in Austria ... Cel putin acum 2-3 saptamani era cu vreo 50 bani mai scump ca aici ... Eu cand am venit incoace am alimentat cu 1.24 euro de la OMV . Dar erau si altele mai ieftine , dar cine alimenteaza de la fantome de peco ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogu Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Eu bag benzina in Germania de vreo 2 luni incoace cu aprox 1.20-1.25€ si motorina ii cu 1.06-1.08€ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benysound Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Inseamna ca s-a ieftinit tare anul acesta ... Sa ne fie rusine atunci ... Oricum fata de 6.1 cat a fost ultima data , tot e mai bine acum ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibenny2005 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Pai la scumpiri noi suntem primii la ieftiniri ultimii...daca se mai fac...ca si asa peste ceva timp o sa se scumpesca inapoi asa ca...; plus ca la noi pretul fluctueaza in functie de orice: de dolar, de euro....de presiunea atmosferica,....si mai stiu eu ce alti factori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts