Jump to content

Noul meu prieten :))

wzu
 Share

Recommended Posts

Wow,ce aventura!Si tin minte ca discutam exact de aspecte de genul pe facebook.Bravo ca ai avut ce ti-a trebuit la tine!SI eu cand iau prea multe scule la mine,patesc sa ma lase in drum :angry:.Pompa din rezervor nu are rol principal,daca ai peste 15 L de combustibil,merge doar cu cea de sub prag.Daca aveai mai putin de atat,da,e posibil sa fie de acolo.Daca aveai mai mult,uita-te spre cea de sub prag.

Spor!

• Like 1

2 minutes ago, alin_23 said:

Wow,ce aventura!Si tin minte ca discutam exact de aspecte de genul pe facebook.Bravo ca ai avut ce ti-a trebuit la tine!SI eu cand iau prea multe scule la mine,patesc sa ma lase in drum :angry:.Pompa din rezervor nu are rol principal,daca ai peste 15 L de combustibil,merge doar cu cea de sub prag.Daca aveai mai putin de atat,da,e posibil sa fie de acolo.Daca aveai mai mult,uita-te spre cea de sub prag.

Spor!

Aveam vreo 25l ramasi, un pic sub jumate..cea de sub scaun mergea se auzea..imediat ce am batut sub rezervor cu ciocanul de 3 ori a venit motorina la filtru..si de alimentat am alimentat de la benzinarii mari..e al 3'lea injector numai la cilindrul 5..zici ca au avut boala toate care le-am pus..restul sunt ok dar as vrea sa le refac sa stau linistit..am gasit electromotor Bosch 110euro nou si pompa rezervor 56e Vemo..eu zic ca ar trebui sa fie ok cu ele si cu injectoarele refacute.A schimbat cineva furtunele de la filtru cele din cauciuc si plastic transparent? Sunt curios de niste preturi daca se gasesc noi..ca sunt cam crapate si de la caldura sigur nu mai tin mult.

Sunt preturi ok la cele 2 piese.Cu reconditionarea injectoarelor,nu stiu.Eu,din ce am vazut pe forum,nu prea tin,chiar si cu piese originale.Furtunele alea si eu vreau sa le schimb,la fel sunt si la mine.

Trimis de pe al meu HTC One_M8 folosind Tapatalk

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

salutari ! Intreb si eu din experientele voastre fiindca nu am avut timp sa verific...Am schimbat bratele oscilante acum 4000km dupa care am mers numai pe autostrada..fara sa iau gropi etc...si problema cu tremuratul volanului disparuse ...surpriza a aparut din nou...Nu vad cum ar putea sa pice iar asa repede bratele si singurul gand care il am ma duce la fuzete...Ati patit sa trebuiasca sa inlocuiti fuzetele deoarece s-au largit gaurile sau conurile in care stau pivotii ?Tremura intre 80-110 de imi face masaj la maini...Nu am avut timp sa o verific...deci intreb...bratele sunt noi au 2 luni ...cand le-am montat nu avea alt joc in mecanica...totodata intreb o flansa cardan sau rulment poate cauza aceleasi probleme la viteza aia?

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...