Felix Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Ghinion curat sau ai alimentat cu un carburat amestec motorina cu CLU (combustibil lichid usor) care face dezastru pe partea de injectie. Unii mai fac manarii de genul chiar si in statii peco. Bafta cu reparatiile! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_23 Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Wow,ce aventura!Si tin minte ca discutam exact de aspecte de genul pe facebook.Bravo ca ai avut ce ti-a trebuit la tine!SI eu cand iau prea multe scule la mine,patesc sa ma lase in drum .Pompa din rezervor nu are rol principal,daca ai peste 15 L de combustibil,merge doar cu cea de sub prag.Daca aveai mai putin de atat,da,e posibil sa fie de acolo.Daca aveai mai mult,uita-te spre cea de sub prag. Spor! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzu Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 2 minutes ago, alin_23 said: Wow,ce aventura!Si tin minte ca discutam exact de aspecte de genul pe facebook.Bravo ca ai avut ce ti-a trebuit la tine!SI eu cand iau prea multe scule la mine,patesc sa ma lase in drum .Pompa din rezervor nu are rol principal,daca ai peste 15 L de combustibil,merge doar cu cea de sub prag.Daca aveai mai putin de atat,da,e posibil sa fie de acolo.Daca aveai mai mult,uita-te spre cea de sub prag. Spor! Aveam vreo 25l ramasi, un pic sub jumate..cea de sub scaun mergea se auzea..imediat ce am batut sub rezervor cu ciocanul de 3 ori a venit motorina la filtru..si de alimentat am alimentat de la benzinarii mari..e al 3'lea injector numai la cilindrul 5..zici ca au avut boala toate care le-am pus..restul sunt ok dar as vrea sa le refac sa stau linistit..am gasit electromotor Bosch 110euro nou si pompa rezervor 56e Vemo..eu zic ca ar trebui sa fie ok cu ele si cu injectoarele refacute.A schimbat cineva furtunele de la filtru cele din cauciuc si plastic transparent? Sunt curios de niste preturi daca se gasesc noi..ca sunt cam crapate si de la caldura sigur nu mai tin mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_23 Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Sunt preturi ok la cele 2 piese.Cu reconditionarea injectoarelor,nu stiu.Eu,din ce am vazut pe forum,nu prea tin,chiar si cu piese originale.Furtunele alea si eu vreau sa le schimb,la fel sunt si la mine.Trimis de pe al meu HTC One_M8 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzu Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 Cam ciudata schema pe realoem de la furtune.se vand separat si ele sunt imbinate in cateva locuri plastic cu cauciuc..ma intreb daca le'a pus cineva pe toate noi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzu Posted September 9, 2017 Author Share Posted September 9, 2017 I'a sunat ceasul...afara cu vechi ..sus cu nou..Valeo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_23 Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Cu injectoarele ce ai mai rezolvat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzu Posted September 11, 2017 Author Share Posted September 11, 2017 Nimic momentan...am unul care da pe retur ..e prea scump sa le refac in spania...ori le trimit in ro ori caut 2 bune ..eu ideal le'as fi reconditionat pe toate sa stiu o treaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0gdan_07 Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 sau poti cumpara unul 200-250 lei si il pui pana te decizi si ai bani sa le faci pe toateSent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzu Posted November 2, 2017 Author Share Posted November 2, 2017 salutari ! Intreb si eu din experientele voastre fiindca nu am avut timp sa verific...Am schimbat bratele oscilante acum 4000km dupa care am mers numai pe autostrada..fara sa iau gropi etc...si problema cu tremuratul volanului disparuse ...surpriza a aparut din nou...Nu vad cum ar putea sa pice iar asa repede bratele si singurul gand care il am ma duce la fuzete...Ati patit sa trebuiasca sa inlocuiti fuzetele deoarece s-au largit gaurile sau conurile in care stau pivotii ?Tremura intre 80-110 de imi face masaj la maini...Nu am avut timp sa o verific...deci intreb...bratele sunt noi au 2 luni ...cand le-am montat nu avea alt joc in mecanica...totodata intreb o flansa cardan sau rulment poate cauza aceleasi probleme la viteza aia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galea_Marius_Sorin Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Salutare! Bratele au fost montate corect? Rotile fata sunt echilibrate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzu Posted November 2, 2017 Author Share Posted November 2, 2017 Salut..da..masina rula perfect dupa montaj..nu vibra nimic...tot ce ma duce gandul sunt conurile pivotilor sau fuzetele...rotile sunt echilibrate cu gume noi ,bratele noi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xander252 Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 poate au sarit plumbii de pe jante 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Subscriu la ce zice xander. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzu Posted November 4, 2017 Author Share Posted November 4, 2017 Jantele sunt ok...o sa ma uit la conuri sa le verific. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts