Jump to content

Masina mea, un fel de vis - 525d.

lesanovidiu
 Share

Recommended Posts

Extraordinara culoarea...deci arata, mai tanara cu 10 ani, zici ca e ultimul model de 5. [emoji4]

Eram cu mik15 de fata odata cand s-a intamplat. Un taximetrist care sincer mi se parea mai de la tara, deschide loganul cu putere si ii da una la masina de langa. mik15 se ia de el, la care el zice, ca ce domle tie nu ti s-a intamplat? [emoji4])

Deci mare atentie in parcari, eu zilnic parchez in margini, sa am doar o masina pe o parte, si atunci f aproape de margine.

Sa te poarte sanatos.

Multumesc pentru apreciere!
Tocmai ce i-am facut ieri un upgrade...mi-a crapat si bara :(. Asta s-a intamplat ieri intr-o parcare privata.

93911c675c18d47a4919f3fe6d066ed0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 weeks later...

Imi poate recomanda cineva un set de telescoape bune? Am schimbat acum 4-5 luni toata suspensia, pe Monroe Reflex dar din pacate cel de pe stanga fata a si cedat. As vrea sa pun un set bun de telescoape pe fata dar care sa merite investitia (sa nu ma trezesc peste 2 luni ca iar trebuie sa le schimb).

Multumesc!

Salutare! Ma poate ajuta cineva cu o diagnosticare a unui fenomen? :D
In viteza a 3-4-5-a, cand o accelerez brusc, masina se accelereaza (cresc tutatiile instantaneu cam cu 500rpm) dar trage abia peste 1-2 secunde cand revine turometrul pe pozitia initiala.
Dati-mi sfaturi va rog, ce trebuie schimbat ca maine dau comanda ;))
Mersi!

• 1 month later...
Frumoasa culoare, degeaba [emoji4] Lip-ul arata bine [emoji6] Alte jante cred ca ar fi un plus mare!

Mersi! Personal, imi plac foarte mult astea. Am tot cautat si alte variante dar nu am gasit ceva ce sa-mi placa cu adevarat mai mult decat acestea.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 years later...
  • 6 months later...
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...