lesanovidiu Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 Salutare tuturor! Am o rugaminte mare catre voi, cei care pot sa-mi dea o parere obiectiva. Ma bate gandul sa fac o schimbare (mai bine zis am o oferta) de a schimba masina mea cu un Audi A6 C6 din 2007, motor 3.0 quattro (va atasez cateva fotografii - inmatriculata in Bulgaria).Vreau sa-mi spuneti va rog daca se merita sa o dau ca sunt in mari dubii, fiind necunoscator. Diferenta de bani pe care ar trebui sa o pun ar fi de 1.500 de euro. Va multumec mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Salut! Am avut ocazia sa fac un test drive la sange cu un asemenea model, era varianta de 224 cp, cutie automata 6+1 quattro. Pe vremea aceea nu aveam e39-le...Am fost placut impresionat de cum merge (am prins 240 km/h cu ea)... Depinde ce nevoi ai de la masina...consuma cam 10 media, depinde de cum a fost exploatata pana in prezent, depinde de treaba cu Bulgaria...motorul de 3.0 v6 e destul de fiabil din cate am auzit...Chiar am avut ocazia sa cumpar faceliftul din 2011 de la a6 de 239 cp acum 2 luni, insa ar fi trebuit sa renunt la Hulk, asa ca nici vorba sa fac afacerea Decizia e a ta Bafta! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELF Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 In afara de un motor clar mai vioi si mai performant, mare bucurie nu-ti va aduce A6'le. Am condus si eu cu motorizarea asta. Nu e o masina slaba, clar, dar are si ea minusurile ei si anumite probleme pe la motor (clapeta acceleratie, EGR...etc) Cutia automata, de asemenea mai face probleme (ca si la Bmw de altfel). Dar una peste alta, chiar daca e o masina mai moderna, si se simte mai moderna, eu nu as da e39 pe A6. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octi Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Cel care vrea in schimb e39-le tau stie el pe ce pune mana... Cum se spune si mai sus...pentru o clipa te bucuri ca e putin mai nouo si stai altfel in scaunul sofer dar pe urma tot cu gandul la e39 te vei intoarce... alt confort, alta senzatie, alta masina...pentru mine e clar..si nu as schimba tancul meu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_23 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Sunt doua masini total diferite.Am condus asa model de Audi,3.0 cu un singur turbo,foarte misto masina,mi-as lua una pe langa e39.Este mai noua,dar parca nu are acel ceva special cum il au BMW urile mai vechi.Gandeste-te si la faptul ca masinile inmatriculate in Bulgaria(inclusiv a mea) au pretul mai mic iar in momentul de fata preturile sunt foarte mari la asigurari,ITP nu poti face in Bulgaria si lucrurile merg din ce in ce mai rau. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlinutzu Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Verifica daca are asigurarea valabila. Daca nu o are ai toate sansele sa fie deja radiata, alte costuri cu reinmatricularea. Trimis de pe al meu MI 3W folosind Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesanovidiu Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 Multumesc! Marea mea problema la e39 este volanul...nu-mi reda senzatia de confort cand o conduc. Se invarte destul de greu si asta ma deranjeaza (cred ca este singurul minus maxim pe care-l vad la ea). Am schimbat caseta, pompe si nu i-am dat inca de capat. Am testat si alte e39 si parca se conduceau usor mai bine, dar la a mea nu reusesc sa-i dau de cap. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galmati Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 http://eisoukr.guaranteefund.org/searchpolicy?l=en Are pana in 21 decembrie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Multumesc! Marea mea problema la e39 este volanul...nu-mi reda senzatia de confort cand o conduc. Se invarte destul de greu si asta ma deranjeaza (cred ca este singurul minus maxim pe care-l vad la ea). Am schimbat caseta, pompe si nu i-am dat inca de capat. Am testat si alte e39 si parca se conduceau usor mai bine, dar la a mea nu reusesc sa-i dau de cap. Sent from my iPhone using Tapatalk Fa frumos retrofit la servotronic, si o sa iti schimbi parerea. Costuri, in jur de 200 euro piesele, 100 lei manopera la schimb de caseta, 50 lei ulei servo, si 2 ore din timpul tau ca sa faci cablajul pentru servotronic. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Multumesc! Marea mea problema la e39 este volanul...nu-mi reda senzatia de confort cand o conduc. Se invarte destul de greu si asta ma deranjeaza (cred ca este singurul minus maxim pe care-l vad la ea). Am schimbat caseta, pompe si nu i-am dat inca de capat. Am testat si alte e39 si parca se conduceau usor mai bine, dar la a mea nu reusesc sa-i dau de cap. Sent from my iPhone using Tapatalk retrofit caseta cu setrvotronic. cauti o caseta buna + modulul GM3 high de pe masina donatoare, o pui pe masina, faci directia, apoi vii frumos la Piatra Neamt si rezolvam cu fire si codari sa o facem functionala. Garantat vei fi multumit. Daca ajungi prin Piatra Neamt da un semn, iti dau sa invarti volanul meu sa vezi cum e cu servotronic 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesanovidiu Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 retrofit caseta cu setrvotronic. cauti o caseta buna + modulul GM3 high de pe masina donatoare, o pui pe masina, faci directia, apoi vii frumos la Piatra Neamt si rezolvam cu fire si codari sa o facem functionala. Garantat vei fi multumit. Daca ajungi prin Piatra Neamt da un semn, iti dau sa invarti volanul meu sa vezi cum e cu servotronic Multumesc! Ar trebui sa-mi iau alta caseta? Sent from my iPhone using Tapatalk Fa frumos retrofit la servotronic, si o sa iti schimbi parerea. Costuri, in jur de 200 euro piesele, 100 lei manopera la schimb de caseta, 50 lei ulei servo, si 2 ore din timpul tau ca sa faci cablajul pentru servotronic. Multumesc mult! Sper sa rezolv cu Scooter, dar daca e necesara schimbarea casetei mi-e peste mana. Am luat-o anul asta si am dat 2.000 lei pe ea. Multumesc pentru sfaturi! Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 da, trebuie caseta cu servotronic, are o electrovalva pe ea ai luat-o noua asta care o ai? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesanovidiu Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 da, trebuie caseta cu servotronic, are o electrovalva pe ea ai luat-o noua asta care o ai? Am luat-o reconditionata. A trebuit sa schimb 3 casete ca sa-mi gaseasca un mecanic ca problema era pompa de servo (pompa pe care o luasem noua cu cateva luni inainte). Se invartea si mai greu decat atat volanul, dar precum am mai zis, nu-mi ofera suficient confort. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanLct Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Salut,detin un a6 2010 si sunt la al doilea e39...crede ma ca o sa fii dezamagit de a6 pe parcurs....sa nu te incante ca are un interior mai "frumos", cand vad ca scartie toate plasticele alea imi vine sa mor.Ramai la e39! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesanovidiu Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 Salut,detin un a6 2010 si sunt la al doilea e39...crede ma ca o sa fii dezamagit de a6 pe parcurs....sa nu te incante ca are un interior mai "frumos", cand vad ca scartie toate plasticele alea imi vine sa mor.Ramai la e39! Multumesc! Asta am observat la A6 dar am zis ca poate mi se pare mie...intr-adevar, scartie din multe incheieturi. Offf...grea decizie. Trebuie sa discut cu Iulian sa vad ce pot face la masina mea sa imbunatatesc problemutele ei ca tare mi-ar parea rau sa o dau. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanLct Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Fa un efort,pune servotronic in loc sa dai diferenta aia pt a6 si ai rezolvat problema! dupa parerea mea e cea mai buna solutie! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesanovidiu Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 Fa un efort,pune servotronic in loc sa dai diferenta aia pt a6 si ai rezolvat problema! dupa parerea mea e cea mai buna solutie! Multumesc! Acum sa gasesc acel kit si sa fie unul ok Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesanovidiu Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 Saluatare tuturor si va multumesc pentru mesajele voastre! M-ati convins sa pastrez masina si sa merg mai departe cu ea! Precizez ca sunt destul de slab pregatit tehnic si va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Va rog sa-mi recomandati pentru inceput un kit complet de brate (fata+spate) + suspensia (telescoape + arcuri - imi doresc ceva intre sport si confort daca exista dar cu balanta inspre confort). Vreau sa incep prin a imbunatati pozitia ei in mers, asta deoarece simt un neajuns la acest capitol. Va multumesc! Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Saluatare tuturor si va multumesc pentru mesajele voastre! M-ati convins sa pastrez masina si sa merg mai departe cu ea! Precizez ca sunt destul de slab pregatit tehnic si va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Va rog sa-mi recomandati pentru inceput un kit complet de brate (fata+spate) + suspensia (telescoape + arcuri - imi doresc ceva intre sport si confort daca exista dar cu balanta inspre confort). Vreau sa incep prin a imbunatati pozitia ei in mers, asta deoarece simt un neajuns la acest capitol. Va multumesc! Sent from my iPhone using Tapatalk Ma bucur de decizia aleasa La brate si alte elemente de directie trebuie sa faci o constatare amanuntita, deoarece nu are rost sa schimbi toate daca nu e cazul...Ca si marci de piese colegul @pimp iti va recomanda ce e mai bun, in special Meyle La suspensie depinde ce vrei cu adevarat, poti opta pt oem M-tech 2 de exemplu...Daca citesti topicul meu o sa vezi ca si eu am fost nemultumit de cum sta pe sosea, am investit intens in asta si acum sunt foarte multumit (suspensie sport reglabila D2, bari stabilizatoare m-tech 2, bara rigidizare fata, brate si bielete ce erau defecte, anvelope premium, frane mai mari) Bafta si sporuri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesanovidiu Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 Ma bucur de decizia aleasa La brate si alte elemente de directie trebuie sa faci o constatare amanuntita, deoarece nu are rost sa schimbi toate daca nu e cazul...Ca si marci de piese colegul @pimp iti va recomanda ce e mai bun, in special Meyle La suspensie depinde ce vrei cu adevarat, poti opta pt oem M-tech 2 de exemplu...Daca citesti topicul meu o sa vezi ca si eu am fost nemultumit de cum sta pe sosea, am investit intens in asta si acum sunt foarte multumit (suspensie sport reglabila D2, bari stabilizatoare m-tech 2, bara rigidizare fata, brate si bielete ce erau defecte, anvelope premium, frane mai mari) Bafta si sporuri! Multumesc pentru sfaturi! Legat de brate, as vrea sa le schimb pe toate ca de feiecare data cand am fost la mecanic mi-a zis ca masina este perfecta si nu bate nimic, dar mie in schimb nu-mi place cum o simt si ca se aud ceva zgomote de sub ea la diverse denivelari + ca undeva in jur de 90 km/h imi tremura volanul iar cand franez la fel. Legat de suspensie, mi-as dori sa nu fie sport deoarece 'drumurile noastre toate + copil' . Multumesc si seara faina sa ai! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Bratele curbate sunt cauza zgomotelor si a tremuratului de volan. Mecanicul cand face constatare nu vede ca au joc deoarece nu se simt cand misca de roata! Exact asa am patit si eu si deabia a doua oara cand s-a uitat a descoperit (s-a bagat sub masina in groapa si m-a pus sa accelerez si sa franez brusc fata spate, asa a descoperit ca bratele alea sunt problema)... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesanovidiu Posted November 5, 2016 Author Share Posted November 5, 2016 Bratele curbate sunt cauza zgomotelor si a tremuratului de volan. Mecanicul cand face constatare nu vede ca au joc deoarece nu se simt cand misca de roata! Exact asa am patit si eu si deabia a doua oara cand s-a uitat a descoperit (s-a bagat sub masina in groapa si m-a pus sa accelerez si sa franez brusc fata spate, asa a descoperit ca bratele alea sunt problema)... Multumesc! Alea vor fi atunci primele schimbate. Imi recomanzi un model anume? Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
28clg Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Pentru "batai" suspecte zic sa verifici/schimbi si flansele la amortizoare.Trepidatia volanului la franare poate fi si din cauza casetei de directie,discuri(posibil) ovalizate si binenteles din brate. Sincer si eu as opta pentrul schimbul total al articulatiei,dar binenteles ca sunt si costuri destul de mari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Recomand Meyle HD sau Lemforder (chiar daca se zvoneste nu mai sunt ce erau odata)....Il recomand pe colegul @pimp O sa fi multumit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesanovidiu Posted November 30, 2016 Author Share Posted November 30, 2016 Salutare! Pentru inceput tin sa-i multumesc lui Scooter pentru ajutorul acordat in a rezolva cateva probleme. Va rog sa ma ajutati cu o recomandare pentru suspensii, as dori sa schimb telescoapele si arcurile si nu stiu ce sa aleg. Stiu cel putin ce-mi doresc: sa fie intre sport si standard, reglabila dar nu foarte rigida. Va multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts