Jump to content

Masina mea, un fel de vis - 525d.

lesanovidiu
 Share

Recommended Posts

Multumesc pentru recomandari! As dori sa investesc niste banuti in ea si sa ma bucur pe termen mai lung.

Ma uitam acum dupa D2...imi mai trebuiesc cateva avantaje si maine dau comanda :D...sper sa nu gresesc cu alegerea facuta...

De ce nu recomandati reglabila?

De ce sa ai 36 de puncte de reglare ,cand poti avea de la niste arcuri sport bine alese tot ce ti doresti ,eu reglabila o vad joaca de copii arcuri de biciclete care le strangi daca stiti cum e , asa e si cu reglabila , daca se duce un amortizor ce faci cumperi tot setul ,asa la arcuri sport pui alt amortizor si aia e ,fiecare face ce vrea cu masina lui ,dar parerea mea arcuri sport + amortizoare ok fac diferenta nu arcuri de biciclete eu unu asa le vad nu mi as mai pune asa ceva pe masina ever  .

• Like 1

De ce sa ai 36 de puncte de reglare ,cand poti avea de la niste arcuri sport bine alese tot ce ti doresti ,eu reglabila o vad joaca de copii arcuri de biciclete care le strangi daca stiti cum e , asa e si cu reglabila , daca se duce un amortizor ce faci cumperi tot setul ,asa la arcuri sport pui alt amortizor si aia e ,fiecare face ce vrea cu masina lui ,dar parerea mea arcuri sport + amortizoare ok fac diferenta nu arcuri de biciclete eu unu asa le vad nu mi as mai pune asa ceva pe masina ever .

Care combinatie crezi ca ar fi cea mai ok dupa parerea ta. Ma intereseaza producatorul si modelul propriuzis de arcuri + telescoape.

Sent from my iPhone using Tapatalk

De ce sa ai 36 de puncte de reglare ,cand poti avea de la niste arcuri sport bine alese tot ce ti doresti ,eu reglabila o vad joaca de copii arcuri de biciclete care le strangi daca stiti cum e , asa e si cu reglabila , daca se duce un amortizor ce faci cumperi tot setul ,asa la arcuri sport pui alt amortizor si aia e ,fiecare face ce vrea cu masina lui ,dar parerea mea arcuri sport + amortizoare ok fac diferenta nu arcuri de biciclete eu unu asa le vad nu mi as mai pune asa ceva pe masina ever  .

Pentru ca nu totdeauna conduci in aceleasi conditii de drum? De exemplu cand am plecat in concediu pe un drum pe care nu il cunosteam am ridicat masina, sa nu am probleme, in rest ii trag burta pe jos, pentru ca asa imi place cum arata, si aici vorbim de o reglabila low cost, ce zice Zoli mai sus deja e alt nivel.

+ joaca asta de copii e folosita in motorsport...

• Like 1

Pentru ca nu totdeauna conduci in aceleasi conditii de drum? De exemplu cand am plecat in concediu pe un drum pe care nu il cunosteam am ridicat masina, sa nu am probleme, in rest ii trag burta pe jos, pentru ca asa imi place cum arata, si aici vorbim de o reglabila low cost, ce zice Zoli mai sus deja e alt nivel.

+ joaca asta de copii e folosita in motorsport...

Asa si cand dai de un drum necunoscut te dai jos si te apuci de  dat la cheie nu ,frumos ce sa zic .

In motorsport aia folosesc 1 data la o cursa un set nu ca noi le vrem daily use ,noi mai incarcam masina ,aia din motorsport au masinile cat mai usoare acuma ai inteles .

Arcuri Eibach pro kit + amortizoare monroe reflex pentru mtech2

Sent from my Huawei P9

Exact Scooter asta as pune fara sa stau pe ganduri

Amortizoarele nu se schimba pereche?

Nu neaparat ,dar gandestete ti se duce un amortizor la reglabila si crede ma se v a duce cat de repede depinde de sofer ,ce faci cumperi tot setul reglabil si nu i deloc ieftin ,asa hai pui 2 amortizoare stanga dreapta da niciun caz nu costa cat la reglabila ,plus ca la reglabila cel putin la mine sau dus si arcurile de bicicleta pur si simplu sau facut moi varza oricat le strangeam ajungea spira pe spira de bune ces reglabilele nu .

• Like 1

What the fuck?! Ce s-a intamplat.

Banuiesc ca nu a fost vina ta. :( Din cate imi dau seama, nu a plecat aripa catre usa, linia la usa e ok. O sa ai nevoie de un tinichigiu foarte bun sa iti scoata iar coltul ala la lumina.

Sper sa o rezolvi, ca e frumoasa masina.

Sent from my LG-H810 using Tapatalk

• Like 1

What the fuck?! Ce s-a intamplat.

Banuiesc ca nu a fost vina ta. :( Din cate imi dau seama, nu a plecat aripa catre usa, linia la usa e ok. O sa ai nevoie de un tinichigiu foarte bun sa iti scoata iar coltul ala la lumina.

Sper sa o rezolvi, ca e frumoasa masina.

Sent from my LG-H810 using Tapatalk

Multumesc!

M-a lovit un Iveco la o trecere de pietoni. Sper sa reusesc sa o refac fara a inlocui nimic. Am in plan sa o vopesc total doar ca inca nu m-am decis la culoare...e o problema mare asta la mine! :D

Oricum, pana la vopsire, trebuie sa-mi vina o comanda bogata de la Pimp...vreau sa schimb cam tot de la suspensie, brate, etc.

Pfs .. Ce aiurea . Daca era la aripa fata era mai simplu , asa e cam aiurea acolo . Unde o duci la indreptat ? Baietii de la auto gray lucreaza foarte bine ,am auzit numai lucruri bune . 

Frumoasa masina ;)

Multumesc pentru apreciere! 

O voi duce la Boanco-Ely...din cate stiu sunt foarte ok si ei. Acolo mi-as dori sa o vopsesc in totalitate. 

Salut,

Va rog sa ma ajutati sa ma decid. Vreau sa schimb discurile pe spate si nu stiu ce sa aleg intre combinatiile de mai jos. Multumesc!

- DISC FRANA SPATE ATE standard sau

-DISC FRANA SPATE ATE POWERDISC

+

- PLACUTE FRANA SPATE ATE standard sau

-PLACUTE FRANA SPATE ATE CERAMIC

Eu voi pune disc Zimmerman Sport cu placute Ate Ceramic :) Dar depinde si cum iti place sa mergi cu masina...daca ai un stil normal de sofat nu cred ca ai nevoie de placute ceramice si discuri sport...

Multumesc! Probabil merg pe Ate...o sa-mi pun varianta powerdisc + placute ceramice. Ideea e ca m-am saturat de praful de pe jante :(.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...