AlbertDaniel Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Va salut cu respect baieti! Urmaresc de cativa ani forumul dar nu am fost activ in sensul de postari sau prezente la intalniri. Asa ca, daca se poate si nu deranjez cu ceva, v-as ruga frumos sa ma ajutati cu o parere/idee/oferta pentru situatia urmatoare: am cumparat difuzoare DSP fata/spate (fara tweetere) + amplificator DSP lear ( varianta necodata din cate am inteles ) + subwoofer original de berlina. Pe masina in acest moment este sistemul original cu mid + cd business si difuzoare stock. Nu am cablajul nici mufele originale ale componentelor de DSP...si as vrea sa va intreb daca imi trebuie neaparat aceste lucruri si daca exista cineva ( persoana sau service din Bucuresti sau apropiere care stiti ca se pricep si nu se vaita ca e mult de desfacut ) care ma poate ajuta cu instalarea ( contracost bineinteles ). Am sunat la 3 service-uri si am primit ca la doctor 3 pareri diferite: nu se poate fara mufele originale, 1.000 RON instalarea, nu ma pricep e prea complicat. Personal sunt novice in ceea ce priveste "mesteritul" la masina, nu detin garaj (nici macar loc de parcare), scule si nici rabdarea necesara de a face asta singur. In plus, nu prea mai am incredere in baietii astia de pe la service-uri, au devenit prea razgaiati . In speranta ca nu am facut vreo gafa, va multumesc si astept orice sugestie sau idee... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlbertDaniel Posted January 31, 2017 Author Share Posted January 31, 2017 Multumesc pentru contact. Am sunat si am aflat faptul ca am nevoie neaparat de cablajul original de navi cu DSP pentru un montaj corespunzator...cablaj pe care nu il detin si care este cam greu de gasit din cate am observat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidutzu Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Poti face rost de mufe si construii dupa scheme cablajul ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Poti face rost de mufe si construii dupa scheme cablajul ...Daca esti chinez, si foarte bătrân ) In alta ordine de idei, cablaj de MID cu dsp gasesti mai usor, cel pt navi e raritate Sent from my Huawei P9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlbertDaniel Posted February 2, 2017 Author Share Posted February 2, 2017 Am gasit pana la urma tot cablajul unei navigatii mari care avea si sistem DSP...banuiesc ca imi este suficient. Sau imi trebuie si MID care sa aiba butonul acela de DSP ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 pai cablajul de navigatie difera total de cel cu mid, ce ai gasit merge montat doar daca ai navi sau pui navi original daca ramai cu MID iti trebuie cablaj pt mid cu dsp + mid-ul cu buton dsp poti face schimb cu colegul Choby el are cablaj pentru mid + dsp (care e la mine sa-l modific) si are nevoie de cablaj de navi cu dsp, el avand navi pe masina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlbertDaniel Posted February 2, 2017 Author Share Posted February 2, 2017 Mi-am dat seama ca este diferit cablajul de MID fata de cel cu navi...dar ma gandeam ca poate fi "adaptat" mult mai usor, chiar si fara MID-ul cu buton. Eu as avea nevoie de acest model... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 difera foarte mult cablajele de navi fata de cele fara navi de mid-ul cu buton ai nevoie ca nu poti controla alfel amplificatorul DSP se vindeau mid-uri cu vreo 200 lei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_23 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 am eu mid cu dsp,facut bucati pentru a se schimba folia de la lcd,120 de RON. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlbertDaniel Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Am gasit MID la un coleg care este mai aproape de mine. Multumesc. Ramane sa fac schimb cu cineva care are cabluri de mid si are nevoie de cele pentru navi. si dupa aceasta miscare ar trebui sa fie " plug&play" treaba (exagerand) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Am gasit MID la un coleg care este mai aproape de mine. Multumesc. Ramane sa fac schimb cu cineva care are cabluri de mid si are nevoie de cele pentru navi. si dupa aceasta miscare ar trebui sa fie " plug&play" treaba (exagerand) ? nu ai vb cu colegul Choby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlbertDaniel Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Ba da, la el ma refeream dar nu am vrut sa dau nume Alta intrebare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
86szs Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Salutare baieti, Imi spuneti si mie va rog daca pot face upgrade de la Hi-Fi la DSP cu cablajul original sau trebuie sa il schimb cu totul. Nu am avut navi original, momentam am una pe android. Din cate am vazut pe alte forumuri se poate folosi cablajul de la Hi-Fi. Imi poate spune cineva cum se fac legaturile in portbagaj? Daca imi trebuie alte mufe.... Multumesc anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartro Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 hi-fi are deja subwoofer? Nu cred ca as face efortul de upgrade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
86szs Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 On 3/4/2019 at 5:13 PM, bartro said: hi-fi are deja subwoofer? Nu cred ca as face efortul de upgrade. Tocmai ca nu are Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOM Posted March 12, 2019 Share Posted March 12, 2019 poti folosi cablajul de hifi. mai adaugi cablajul pentru subwoofer, cred ca schimbi si mufa de la amplificator si cred c ceva fire in plus la amplificator. trebuie sa verifici ambele scheme si sa le compari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanLct Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Eu am pus pe masina cu dsp si mid de fabrica navi aftermarket. daca ai nevoie te pot indruma ce si cum sa faci. Acum intrebarea mea pt colegi: Cum pot face un upgrade la subwooferele din portbagaj? gen alte difuzoare.ce s ar potrivi,ce diametru au etc. multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qRandy Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 O schema cu pinout la dsp aveti ? A mea nu are deloc si as vrea sa-i pun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts