Jump to content

my engine m52b20 (discutii,solutii si rezolvari).

Recommended Posts

Cred că sa curățat de tot,când pun contactul e gălăgios,vibrează și admisia. De mult face figuri,se turează aiurea și rămâne turată. Altădată dacă scoteam mufa stătea la turație normală,scădea turația pe viraje sau climă. Acuma rămâne turat și fără să fie conectat. O să văd cum e cu dop și ralanti din clapetă. Icv-ul e arhicurățat.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
8 hours ago, Ionut_x said:

Unde gasesc si o valva aceasta si cum o anulez ca nu ii dau de cap masini ,imi mamanca ulei si nu trage plus ca la rece tremura 

https://www.epiesa.ro/separator-ulei-ventilatie-bloc-motor-bmw-seria-5-e39-520-i-benzina-150-cai-jc-premium-bsb011pr/5052/105862/prodid-662310599/

• 1 year later...
  • 1 year later...

De plictiseală și din curiozitate,am avut două sonde lambda,zic hai să le desfac. Cu prima am avut ghinion,am rupt ceramica,la cealaltă deja am știut cum să scot protecția metalică. La interior e o plăcuță ceramică,pe o parte e un strat subțire de titan,e ff subțire,parcă e suflat. Nu e vorba de material poros cum auzisem,nu se infundă nimic,pur și simplu e f f subțire stratul. Am curățat cu wd și am făcut poză,în concluzie,nu cred că e ceva de curățat acolo,pur și simplu e consumabil.

20230206_165559.jpg

Btw,am reinstalat PA soft și Inpa,am pus pe laptop. Surpriza e că am avut labda1,altă zi lambda2,la urmă ambele deci,nu merge nici cu lampa de gaz. Aleatoriu intră în eroare,cert e că nu am consumul de altădată.

Am pus pcv la loc,pierdusem furtunu ce l-am pus pentru gazele de carter. Am zis că decât să caut altu mai bine pun recircularea,oricum am vrut să văd care e treaba cu atâta aer pe icv plus că aveam temperatură scăzută în admisie.Cam așa a ieșit.

La vannos cred că trebuie să fie undeva la 25 grade,eu am văzut max 18,cred că am pus vanosul cu delay,un dinte. O să pun un video mai jos.