Jump to content

Caut harta rutiera Maroc

madax
 Share

Recommended Posts

Caut, pentru GPS, o hartă rutieră a Marocului, editie cat de noua. Ar fi ok daca ar fi gen IGo.

Nu stiu dacă telefoanele de ultimă generatie ( gen Huawei Mate8) sunt capabile de a fi GPS fara conectare la internet, ca să nu mai car un GPS după mine.

Astept sfaturi. Mulțumesc anicipat

15 minutes ago, merlinutzu said:

Descarca aplicatia Here, ai acolo gratuit tot globul

Trimis de pe al meu Mi-4c folosind Tapatalk

Să înțeleg că este pt smartphone și merge fără net, sau descarc pe calculator și apoi iau harta în formatul respectiv pt aparatul GPS?

41 minutes ago, increatul said:

Eu am iGO, parca nu anunta puncte de atractie, doar traseul.

Ideea e ca trebuie sa-l iei piratat, ...........

Asta era ideea.

IGo dă și punctele de interes, din setări, bineînțeles dacă harta copiată conține așa ceva ( ar trebui să conțină)

Am descărcat Here pe telefon, inclusiv harta Marocului, O să trec pe offline să o probez cu harta de Romania. Sper să meargă...

Am folosit GoogleMaps si Here Maps in Maroc. Iti descarci harta offline si merge f bine. Legat de POI......cred ca trebuie sa ai net, nu stiu daca te anunta altfel.
Daca ai nevoie de ceva ponturi, iti dau in privat. Eu am fost in zona Marrakesh si peste Atlas pe directia Ouarzazate spre Aguidal. E superb sa traversezi muntii Atlas

04d53801e7dd522b4b8af4e7155d2d18.jpg469e4616892af1feed2827fe98fe88d6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 3

Să înțeleg că este pt smartphone și merge fără net, sau descarc pe calculator și apoi iau harta în formatul respectiv pt aparatul GPS?

Da, este o aplicatie pentru smartphone, o gasesti si pe Google play si pe ios. Hartile sunt gratuite. Sunt facute de aceeași care fac hartile pentru igo.

Trimis de pe al meu Mi-4c folosind Tapatalk