mr.Tob Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 vad ca tot mai multi colegi ajung la momentul decisiv in care trebuie sa revopseasca masina. am gasit un filmulet despre cum e pregatita o masina pt vopsit de calitate. cu riscul sa ma repet, o mai spun si aici, pregatitul e muuuult mai important decat vopsitul in sine. as prefera ca masina mea sa fie pregatita ca cea din filmulet si sa aiba cateva firicele de praf sau urme de picior de musca, decat sa fie vopsita impecabil peste puncte de rugina si tone de chit. prea multa vorba, urmariti filmuletul: https://youtu.be/6xp91nSjMU8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_23 Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 nu sunt singurul care ma uit la Ammo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 ce vezi acolo e lucrare de 7-8000 euro, la noi poate pe la 3-4 mii. Nu cred ca pregateste nimeni in romania asa o masina, nu are cine sa plateasca munca Rezolvi cum am facut eu, schimbi elementul in intregime daca are vre-un punct de rugina, eu am pus separat: capota, aripa stanga fara, portiere fata. Asa am scapat de rugina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted August 13, 2017 Author Share Posted August 13, 2017 corect. dar piesele care se schimba din suruburi, la alea parca nici nu doare daca reapare rugina, alealalte eu zic ca chiar trebuie pregatite cu foarte mare atentie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alx03 Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Si daca rugina tinde sa reapara pe praguri...atunci nu e asa usor de schimbat, cum e in cazul meu. Inca ma gandesc daca sa le revopsesc sau sa vad ce ar implica sa le schimb inainte de iarna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts