Sari la conținut

micky666

Membri
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

micky666 a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 26 2014

micky666 a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Locatie:
    saarbrucken
  • Motorizare
    530d 193 CP
    535i 235 CP

Contact Methods

  • Yahoo
    micky_633666

Tara

  • Tara
    Germany

micky666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație Comunitate

  1. micky666

    my black phanter

    ma refeream la cele alb rosii de facelift
  2. micky666

    my black phanter

    triplele ce le avea nu mi-au placut prea mult.. le-am schimbat cu unele fumurii si nu mi-au placut nici asa.. apoile-am inegrit putin mai mult ..am spus ca mai bine negre decat gri.. dar cele M sunt frumoase si urmeaza.. cat despre faruri ai la fel dreptate!
  3. parerea mea este : A; nu intra turbo in functiune sau nu lucreaza la cota normala, B;de la alimentarea cu motorina.. (repet ca este doar parerea mea)
  4. micky666

    my black phanter

    ))) si.. eu m-am gandit ca am sa pun in primavara farurile FL oem si sa schimb volanul complet cu unu nou..... nu stiu marca si tipul vopselei..cu siguranta sunt profesionale si a iesit putin mai deschisa decat originalul.. stiu insa ca a fost folosit pistolul.. am vopsit-o in romania la un baiat care se ocupa cu asa ceva (botosani) si m-a costat 200 euro se ocupa si de tapisat si inlocuit partile rupte.. imbracat volane, schimbatoare ..
  5. micky666

    my black phanter

    uite ca am revenit cu ceva poze.. cu primele produse nu am facut mai nimic... difera culoarea.. am cumparat si noi produse dar nu am avut mana asa buna si mai mult am stricat scaunul de la sofer , dar dupa ce am investit ceva bani in consumabile.. absolut toate filtrele.. uleiul in motor.. placutele si discurile frana fata-spate,am aruncat cu niste lac negru pe faruri si pe triple, am investit ceva in navigatia aftermarket si jante .. i-am trantit o folie decenta pe spate... am mai bagat un polish .. am spus ca e timpul si cazul sa ma ocup de scaune.. asa ca le-am vopsit complet.. cu tot cu fetele de portiera.. si rezultatul este destul de bun... dupa cum se poate vedea ! pareri?
  6. micky666

    525dA

    colegu.. deci munca ta se vede iar rezultatul este unul minunat! felicitari.. caut acum produsul sa rezolv si la mine problema :D multumesc mult pentru pont... ai o bere din partea mea.. cafea suc ce vrei tu!
  7. micky666

    my black phanter

    ma uit imediat colegu.. ce am cumparat eu nu e bun de nimic ) de aia nici nu am spus nimic si nici nu am pus poze )
  8. m-am gandit sa pun si eu o poza mai recenta cu mine si jucaria mea.. este calda.. facuta astazi!
  9. micky666

    Lady in red imola

    Gogule.. prietene.. frate si ce mai vrei ! eu nu am decat cuvinte de lauda.. imi place maxim masina si cred ca am fost printre primii care au vazut-o ) interiorul este ceva mai rar.. imola este si asa foarte rara.. jantele pe 19 la fel rare.. de proprietar nu mai spun =)) abea astept sa le facem o intalnire de gradul 0... roscata si tiganca la o sedinta foto :D cand i-ai pus jantele pe 19" s-a terminat ..
  10. superb ) va spun ca ma intereseaza.. imi doresc sa ajung inca de anul trecut la intalnire.. imi este indiferenta locatia.. dar as prefera perioada iulie_august astfel nu am nimic de adaugat.. decat sa ne vedem sanatosi si voiosi cu toii
  11. micky666

    my black phanter

    promit.. intai sa vad pasta asta minune pt piele .. o lauda autohandlerii pe aici..
  12. micky666

    my black phanter

    colegu ti-am trimis mesaj, asa este,ai mare dreptate.. cu vointa.. orice este posibil... am gasit aici o pasta am comandat-o pe saptamana viitoare imi ajunge, am sa curat pielea si am sa vad ce iese.. daca este ceva bun am sa iti spun si tie si am sa atasez fotografii cu rezultatul! stima
  13. micky666

    my black phanter

    =)) cu mare drac colegu.. ma oprisem si data trecuta dar ma omorase drumul de romania si trageam tare sa ajung pe autobanda.. =)) pai am de gand sa o tin pe asta pana reusesc sa imi iau M .. multumesc mult! stima!
×
×
  • Creează nouă...