Sari la conținut

Rakulan

Membri
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatie:
    Bucuresti
  • Motorizare
    525d 163 CP

Tara

  • Tara
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

708 citiri profil

Rakulan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. Salut, De 1an masina este la mine.
  2. Salut tuturor, Vand BMW 525D E39-2.5d, 163 cp cel fara probleme la pompa sau injectoare-an 2001 facelift-177000 km (nu stiu daca sunt reali, nu m-a interesat asta, sunt motoare trainice)-inmatriculat RO, proprietar in acteDotari:-model facelift fabrica-xenoane reglaj automat (faruri schimbate Hella originale)-stopuri facelift original fabrica led-jante 16 aliaj originale bmw (style 82) si jante 18 de vara (style 65 aftermarket, nu OEM)-comenzi volan-pilot automat-trapa 2 nivele electrica-DSC-dublu climatronic-navigatie OEM-geamuri electrice fata+spate-tapiterie foarte bine intretinuta fara rupturi-cotiera fata+spate inclusiv sac original bmw pt sky de voiaj-senzori parcare fata+spate (PDC)-senzori ploaie-oglinzi electrice,rabatabile electric-oglinda retrovizoare antiorbire -webasto-perdeluta electrica luneta-scaune reglaj pe 3 nivele manual-detin 2 chei tip briceag comenzi pe ele originale bmw si inca una mecanica din plastic-itp valabil la rar pana in 2018Nu vreau schimburi, nu raspund mesajelor cu pret derizoriu, pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.In masina au fost investiti peste 2000euro de cand este la mine (al doilea proprietar in tara).Rog si ofer seriozitate. Nr. de telefon: 0724982193 Persoana de contact: Robert Pret: 4100 negociabil (in limita bunului simt). Multumesc.
  3. @Scooter: mersi dar nu mai am nevoie @AdiOrte: o sa fiu mai atent data viitoare, sa nu fie cu suparare ca nu am vrut sa supar pe nimeni. Se poate inchide acest post. Multumesc. Drumuri line!
  4. Up!!! Difuzor radiator si capota am facut rost...au mai ramas decat farurile xenon...astept oferte Sent from my SM-N910F using Tapatalk
  5. Salut, As dori sa cumpar un difuzor radiator (reper 3, poate si reper 4 daca exista) in stare cat mai buna fara sa fie rupt, spart. http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=DL91-EUR-06-2001-E39-BMW-525d&diagId=17_0163 Si o capota fata in stare fb, fara chit sau rugina pentru fl (daca se poate culoare neagra). Plus o pereche de faruri xenon oem, ma intereseaza sa fie intr-o stare buna. Rog si ofer seriozitate. Astept oferte. Multumesc. Cheers, Rakulan
  6. Salut, As dori sa cumpar o caseta de directie servotronic intr-o stare cat mai buna, fara sa bata, curga sau sa fie ruginita. As dori sa pun caseta pe un e39 525d din 2001. Astept oferte de la useri seriosi. Rog si ofer seriozitate. Multumesc, Robert.
  7. Salut, As dori sa cumpar o caseta de directie servotronic intr-o stare cat mai buna, fara sa bata, curga sau sa fie ruginita. As dori sa pun caseta pe un e39 525d din 2001. Astept oferte de la useri seriosi. Rog si ofer seriozitate. Multumesc, Robert.
  8. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
×
×
  • Creează nouă...