Sari la conținut

RazvanLct

Membri
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatie:
    Bacau
  • Motorizare
    520i 150 CP
    525d 163 CP
    530d 193 CP

Tara

  • Tara
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

711 citiri profil

RazvanLct's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Ma intereseaza strict doar MID ul cu dsp si amplificatorul.Multumesc!
  2. Eu am pus pe masina cu dsp si mid de fabrica navi aftermarket. daca ai nevoie te pot indruma ce si cum sa faci. Acum intrebarea mea pt colegi: Cum pot face un upgrade la subwooferele din portbagaj? gen alte difuzoare.ce s ar potrivi,ce diametru au etc. multumesc!
  3. Pus navigatie pe masina cu DSP (nu cu android pt ca nu mi a placut interfata si nu am nevoie de mai mult decat ofera aceasta).Total de munca :5 ore,pana mi am dat seama cum fac sa functioneze dsp ul
  4. Se vinde suspensie ta-technix .suspensie este buna.se vinde cu tot cu flanse in stare ok sau se pot monta flansele de pe masina voastra.o vand pt ca este prea rigida pt gustul meu cand este lasata de tot. pret 150e
  5. Le am polishat sambata trecuta,au iesit super bine.mai trebuie doar mici reglaje pentru lupele de pe faza lunga ca sa fie totul ok.
  6. Le am rezolvat. acum imi pare rau ca nu am luat si sticle noi...dar urmeaza. Scuzati emblema.de 5 luni tot zic ca o schimb :))
  7. Da,chiar nu isi are rostul,dar e un moft al meu pe care il am de la primu e39.Si acum daca tot s au rupt reglajele si trebuie sa desfac iar farul am zis s o fac si pe asta :))
  8. Salutare,gasesc niste ceasuri fara pixeli morti cu afisaj lung de diesel? si un coleg de prin bacau sa le codeze daca se poate (contra cost desigur). Multumesc!
  9. xenon d2s facelift. lupele originale le am inlocuit deja cu unele bixenon.eu acum vreau sa pun si unde este faza lunga originala lupa.probabil nu am explicat destul de bine.oricum deja am primit lupele si tot ce am nevoie.sambata ma apuc de treaba .vedem ce iese :))
  10. Salutare, as vrea sa pun lupe bi xenon si pe faza lunga.gasisem candva o discutie pe tema asta dar nu mai dau de ea...daca poate cineva sa ma lamureasca cam ce ornament as avea nevoie sa se potriveasca acolo si daca sa iau lupe de 2.5 sau 3.Multumesc frumos!
  11. Nu am poze dar o sa i fac si o sa le postez maine cred,problema ar fi plasticul de la scaunul soferului (unde vin butoanele de reglaj) dar poti sa l pastrezi pe al tau si tot la scaunul soferului pe sezut este putin descusuta piele exact pe mijloc(clasica problema)
  12. Nu vreau sa l vand,as vrea doar schimb cu alt interior
  13. Salutare,pe masina am interior recaro full electric si incalzit.As dori un interior comfort la schimb sau contour.Daca este cineva interesat de un schimb de genul discutam mai multe pe privat.Multumesc!
  14. Omul mi a spus ca l a luat de la reparat....o sa incerc sa caut alt modul sa fac o proba sa vad ce si cum....Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...