Danutz69RMD Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 Salut grup, sunt nou pe aici.. am decis sa mă prezint și eu: Marius mă numesc și recent m-am mutat de la Seria 3.. 5 la număr și am ajuns la Seria 5.. E39, un vis de-al meu.. Am achiziționat-o din Germania, Pachet M pus.. interiorul tot alcantara, in rest am inceput eu sa mai schimb câte ceva: i-am pus lip, embleme full negre, evacuare, îmbrăcat volan + trim negru lucios cu perlă, am faruri noi, triple noi, are trapă, încălzire în scaune, lumini ambientale în mânere de la E38, fețele de uși din piele și umreaza interiorul că e textil din păcate... Hai sa vă arăt bijuteria 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandero666 Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 Salutare. Foarte frumoasa mașina. Din păcate pe acest forum suntem online din ce în ce mai putini. Bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danutz69RMD Posted June 12, 2022 Author Share Posted June 12, 2022 Deja.. am revopsit-o.. am intrat sa caut acele stickere cu presiunea, airbag..etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOrte Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Salutare! Poti sa gasesti stickerele la reprezentanta, din ce stiu, nu sunt foarte scumpe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts