Jump to content

Regulament pentru Mica Publicitate!


TOM
 Share

Recommended Posts

1. Pe www.e39.ro se comercializează DOAR piese de e39 și atât. Se acceptă și piese de pe alte modele BMW doar dacă acestea sunt compatibile cu e39.

2. Topicurile de vânzări și cumpărări vor începe direct cu numele piesei. NU mai e nevoie de VÂND sau CUMPĂR sau SCHIMB la începutul titlului.

 

2a. Daca un utilizator primeste:

 

1 feedback negativ -> are suspendata activitatea de la mica publicitate timp de 30 de zile + contul suspendat in primele 15 zile

2 feedback uri negative -> are suspendata activitatea de la mica publicitate timp de 60 de zile + contul suspendat in primele 30 de zile

3 feedback uri negative -> are contul suspendat definitiv fara drept de a se mai intoarce pe forum 

3. La rubrica dezmembrări se accepta DOAR mașini e39.

4. Un UP se dă 1 data la 7 zile.Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret.Sunt interzise UP-urile mascate. Nu sunt considerate UP-uri mascate comentariile utile postate de utilizatori.

5. Orice anunt de vânzare/cumpărare va conține cel puțin numele produsului, prețul (de vânzare) precum și o modalitate de a intra în contact cu vânzătorul/cumpărătorul și anume: număr telefon și/sau adresă email și/sau id messenger/skype/facebook.

6. Este interzisă postarea de link-uri în locul redactării corespunzătoare a anunţurilor.

7.. Pentru orice cerere de preț pe topic, oferta se face în mod public pe topic și NU prin PM. La o cerere de preț pe topic NU se acceptă răspunsuri de genul "ai PM" ! Vrem ca totul să fie cât se poate de transparent. Forumul e în interesul membrilor și nu al altcuiva.

8. Pentru încărcarea pozelor se recomandă site-ul www.postimage.org pentru a nu aglomera server-ul inutil. Link urile acceptate sunt de tipul "Thumbnail for Forums (1)"

9.. Daca timp de 7 zile de la adresare unei intrebari, vanzatorul nu da nici un raspuns , se considera lipsa de interes si se inchide topicul!

10. Anunturile de vanzari sau cumparari piese vor fi inchise automat daca nu mai exista nici o activitate in ultimele 2 saptamani. Se considera lipsa de interes. Pentru redeschiderea lor va trebui sa va adresati unul Moderator sau Admin.

 

11. Orice anunt de vanzare sau dezmembrare trebuie sa contina cel putin cateva poze din care eventualul cumparator sa si dea seama de ce anume cumpara, conditia piesei precum si alte detalii. Anunturile de vanzare  care nu vor contine poze vor fi inchise. El se pot deschide de catre un moderator sau Admin, la cerere.

 

12.Pentru a nu incuraja furtul de bunuri de pe masini, sunt interzise topicurile care vor contine la vanzare/cumparare exclusiv elemente usor detasabile de pe autovehicule (gen oglinzi, bandouri) Regula valabila doar pentru elementele SH .  Se accepta si exceptii daca se poate demonstra provenienta piesei .

 

13. Deoarece unii colegi abuzeaza de faptul ca nu exista nici o limita in ceea ce priveste numarul de anunturi ce poate fi publicat precum si de ce contine acesta, incepand de astazi 24 Mai 2013, se impun urmatoarele reguli:

 

 - un comerciant are dreptul la maxim 3 anunturi la Mica Publicitate (Vanzari piese, prestari servicii si dezmembrari masini)

 - un membru are dreptul la maxim 4 anunturi la Mica Publicitate (Vanzari piese si dezmembrari masini)

 

Piesele ce se regasesc intr un anunt ( de exemplu dezmembrarea unei masini) nu au voie sa se regaseasca si  in alte anunturi. Cele care nu respecta regulamentul, vor fi sterse!!!

 

14. Adaugarea de noi produse unui anunt de vanzari nu se va considera UP. Se poate efectua o adaugare de piese o data la 3 zile !

 

15.Daca un coleg solicita o piesa pentru a o achizitiona( indiferenta de natura ei)....NU va mai bagati peste el,

Lasati sa apara ofertele iar in cazul in care le refuza aveti tot drepul sa solicitati mai multe detalii despre piesa si chiar sa o achizitionati.

Cel ce initiaza topicul are prioritate deplina si intaietate in a achizitiona acel produs...In cazul in care primeste o oferta si nu raspunde vanzatorului in 48 ore de la lansarea ofertei aveti dreptul sa postati si sa solicitati piesa respactiva  chiar daca nu ati deschis acel topic.

Edited by acidutzu
update reguli
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Reguli pentru sistemul de feedback !!! Cititi cu atentie !!!!

 

Regula nr 1. Incepand de astazi 24 Februarie 2013, nu mai este permisa utilizarea sistemului de feedback pentru tranzactiile efectuate prin PM. In concluzie: daca pe topicul de vanzari/cumparari nu exista informatii despre tranzactia pe care ati efectuat -o cu vanzatorul/cumparatorul, atunci nu aveti dreptul sa lasati feedback vanzatorului/cumparatorului!

 

Explicatia e simpla si jutificata: Tranzactiile pe care le efectuati in privat va privesc doar pe dvs si pe cel cu care faceti tranzactia, doar voi stiti cum v ati inteles si va asumati raspunderea pe deplin. Daca transactia nu are loc in mod public pe forum, nu va pot ajuta in cazul unei probleme, neintelegeri, sau mai grav in cazul unei tepe !!! Orice reclamatii privind o tranzactie ce s a efectuat prin PM nu va putea fi luata in seama, fiecare isi asuma raspunderea pentru o astfel de tranzactie!!!

 

In cazul expus mai sus, putem tine si o evidenta reala a feedback ului fiecarui vanzator, astfel incat, nu poate sa si atribuie (prin intermediul altor membri) puncte de feedback nereale.

 

Incepand de astazi vom verifica fiecare feedback nou, iar daca acesta contravine regulilor, va fi sters !!! Feedback ul acumulat pana acum se pastreaza !!!

 

Regula nr 2. Daca un utilizator primeste:

 

- 1 feedback negativ -> are suspendata activitatea de la mica publicitate timp de 30 de zile + contul suspendat in primele 15 zile

- 2 feedback uri negative -> are suspendata activitatea de la mica publicitate timp de 60 de zile + contul suspendat in primele 30 de zile

- 3 feedback uri negative -> are contul suspendat definitiv fara drept de a se mai intoarce pe forum 

 

 

Regula nr 3. Campurile  din formularul de feedback se vor completa in felul urmator:

 

Your role:

 

Buyer - daca ai cumparat ceva

Seller - daca ai vandut ceva

Trader - daca ai schimbat ceva

============================

Feedback to Leave *

 

Positive - daca tranzactia a fost incheiata cu succes

Negative - daca tranzactia nu a fost incheiata cu succes

Neutral - daca dintr un motiv anume nu vreti sa lasati feedback pentru tranzactie ( puteti explica in campul "comment" motivul)

 

===================================================================================================

Deal Topic *

 

Link exact din interiorul topicului unde v ati exprimat intentia de a cumpara produsul respectiv (acelasi link il va pune si vanzatorul). Regula valabila si pentru schimburile de piese.

 

ATENTIE!

 

Daca nu puneti link ul exact la pagina unde ati mentionat ca vreti sa achizitionati produsul si puneti link catre prima pagina a anuntului ( exclus anuturile pentru un singur produs), nimeni nu va rafoi toate paginile anuntului sa caute comentariile dvs si feedback ul va fi sters.

 

Daca nu v ati exprimat in cadrul anuntului ( ci prin alte mijloace precum PM, email, telefon)  intentia de a cumpara produsul respectiv, nu puteti lasa feedback pentru vanzator si nici vanzatorul nu va poate lasa feedback la randul lui

 

===================================================================================================

 

Comment *

 

Comentarii legate de tranzactie in sine, cum a decurs, daca sunteti multumit sau nu, daca au aparut probleme, daca a fost ambalat bine....etc

 

 

===============================================================================================================

 

 

Feedback urile care nu respecta regulile de mai sus vor fi sterse fara notificare !!! Daca nu respectam, nu putem fi respectati ! Multumesc !

Edited by TOM
update
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...