visovan_alin Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Buna ziua. Va rog mult sa imi recomandati niste amortizoare confortabile pentru BMW E39 2003,special pentru confort.Dintre toate amortizoarele de pe piata,care ar fi cele mai inclinate spre confort? Am pus pe puntea spate Bilstein B4 si sunt destul de rigide si as dori ceva mai confortabil. Va multumesc, Alin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AugustYn Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Eu am mers pe Sachs, care a fost si echipare de fabrica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartro Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Confirm ca bilstein e cam dur, am B4 fata si spate la touring, si in comparatie cu sedan cu amortizoare BMW e mai rigida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visovan_alin Posted July 14, 2020 Author Share Posted July 14, 2020 Pe Sachs as vrea sa merg si eu,stiu ca sunt amortizoarele din fabrica si fata de Bilstein B4 am intelea ca sunt putin mai ingaduitoare desi B4,Bilstein spune ca sunt egale cu cele originale.Poate din cauza ca sunt noi sunt putin mai tari nu stiu asta,doar presupun. Dar,TRW,Monroe,KYB?? Stiti ceva informatii?? Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbertCristian Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 La 14.07.2020 la 9:40, visovan_alin a spus: Pe Sachs as vrea sa merg si eu,stiu ca sunt amortizoarele din fabrica si fata de Bilstein B4 am intelea ca sunt putin mai ingaduitoare desi B4,Bilstein spune ca sunt egale cu cele originale.Poate din cauza ca sunt noi sunt putin mai tari nu stiu asta,doar presupun. Dar,TRW,Monroe,KYB?? Stiti ceva informatii?? Multumesc Salut, maine imi ajung si mie arcurile eibach cu telescoape TRW, iti spun dupa ce le montez cum se simte, bineinteles daca te mai intereseaza :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts