Sari la conținut

Cumpar kit ambreiaj


Recommended Posts

Am gasit la cineva un ambreiaj f bun dar volantul avea joc cam mare. Aproximativ 2cm cand rotea de el, si m i se pare cam mult. La pret era f bun. 500lei cu totul si ambreiajul era f putin uzat. Dar volantu mi e ca sa nu fie mai praf decat al meu. As vrea sa am si volantul la indemana cand schimb ambreuajul ca dupa sa nu stau sa caut pe net. Si nou nici gand sa il iau😁. Tu asa zici ca nu prea se merita? Chiar daca arata bine? Mi ar fi de folos cateva sugestii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vreau sa mai bag multi bani in masina. Decat cat s a ma tina 1-2  ani.  Poi asa am gasit si eu cu 1700lei tot chitul cu volanta cu tot noi LUK.de la o cunostinta. se scade el cu tva- ul parca zicea, nu mai stiu exact. De aia mi o poate da la pretul asta. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Despre volanta nu stiu ce sa spun. Nu este consumabila, nu se uzeaza la fel de repede ca un disc. La al meu 520d am schimbat totul atunci cand s-a uzat ambreiajul, dar mechanicul nu a vazut uzura mare la volanta, probabil mai mergea. Masina avea in jur de 300.000km atunci.

Discul in schimb este consumabil, si cu tot cu placa de presiune la pachet nu e asa scump. Am dat o cautare rapida pe net si am gasit la 375ron disc, placa presiune si rulment. Nu stii cand vei schimba masina, oricum as sari peste generatie E60 :)

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La mn cand opresc motorul se zguduie rau si se aude un zgomot metalic asa. Si cineva mi a zis ca s ar putea sa fie de la volanta. Un tampon de la motor l am schimbat acu ceva timp tot asa " sfaturi"  si tot.se zguduia. Nici nu vreau sa tin mecanicu ocupat cu masina mea in caz ca tre sa schimb si volanta si daia zic sa o am la indemana. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Văzut și film, volanta ar permite mișcare stanga-dreapta dar trebui să-și revine in poziția inițială singur după ce rotesti, cred. Nu sunt mechanic.

Sunet la oprire am și eu, și după schimbarea volantei, și după schimbarea tampoanelor. 

Nu știu care e povestea cu qwp, dar cred că mai degrabă aș alege așa ceva în loc de piese sh. Părerea personala, desigur.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

×
×
  • Creează nouă...