The Hulk Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Din vechituri Impresionant cum rezista in timp o emblema originala, si probabil ca e de pe un model mai mai vechi. Pe bune, doi lei am dat pe ea, putina pasta de polish si asta e. Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk Super, ce sa mai zic... Bravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 De regula,cand vin acasa,aduc la fiecare cate ceva. Bruneta a primit un fixativ de par de data asta. Toata familia e fericita in felu asta Era ceva necesar,zic eu,chiar daca nu i-am simtit lipsa,parca lipsea ceva de acolo Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Cataline, trebuia sa cumperi unul din ala cu suport, asa cu soriceii aia nu e nici cum... Sau vrei suport OEM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 Pai abia am ajuns acasa,va fi suport dar nu neaparat oem . E pus acolo doar temporar,cat sa nu se plimbe pe sub scaun. Acuma ca am facut poza,am vazut ce praf e pe sub scaune Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted May 3, 2016 Author Share Posted May 3, 2016 Prin deplasare ,ce placut e,o senzatie minunata cu e39 la drum! Numa' bine! Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted May 10, 2016 Author Share Posted May 10, 2016 Am zis ca voi incerca sa scot senzorii de detonatie. Se zice ca acestia confunda bataia de volanta cu detonatiile date de avansul prea mare la aprindere,rezultatul fiind o lipsa de putere,acestia retrogradand avansul. Ok,amzis sa incerc,problema e cu senzorul de pe bank 2,a fost nevoie sa dau admisia jos,cam jumate motorul. Acuma,asa la o proba scurta nu stiu,ma feresc sa fiu fericit,nu vreau sa fie placebo. Prima imagine e locul unde e montat senzorul de pe bank 1,a doua e locul in care I-am suspendat,sa nu mai asculte motorul. Cu ei deconectati motorul nu functioneaza. Acuma,dupa ce am desfacut jumate motorul am zis,hai sa desfac si jumate masina. E ciudat la e39 de scos suspensia spate. Ok,prima data e mai greu. Am taiat doua spire de arc,a coborat peste asteptarile mele,de mentionat ca e limita 2 spire. daca se taie mai mult,cand va fi ridicata pe cric arcul nu va mai sta fix,in locas. Cam asa e acum,cand cobor si fata va fi perfect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adicristian Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Arata bine! Pe fata tot 2 spire tai? Nu e riscant sa sara arcul de pe locul sau? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianbmw525d Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Pe spate e ok 2 spire nu mai mult ,dar pe fata nu ai cum sa tai in niciun caz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted May 11, 2016 Author Share Posted May 11, 2016 Corect,pe fata nu se mai aseaza arcul,nu ai cum sa tai dar pe spate e super,cat am eu nevoie. Arcul scurtat devine si o idee mai rigid. Cand voi cobora si fata,se va egaliza. Am auzit ca cele de e46 ar fi bune,fiind mai scurte si cat de cat mai moi decat cele sport. O sa caut in dezmembrari sa vad cum sunt. Nu vreau sa scuture fata,si asa e talonul ca de bicicleta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Tob Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 trebuia sa ma intrebi, aveam eu un arc rupt, nici nu mai trebuia taiat Glumesc, arata bine masina asa mai lasata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted May 11, 2016 Author Share Posted May 11, 2016 Cel mai mult imi place ca acuma o pot spala mai usor pe deasupra,eu la 1.70 nu prea ajungeam cucarpa de sters. ...glumesc desigur. Se comporta perfect spatele,dupa un drum facut azi,in schimb faza cu knock sensors e frectie,mai mult de atata..,asta e motorasul. Ma surprinde stabilitatea,eram in copac cu ea . Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 Plus de asta in cazul unui incendiu (Doamne fereste!) cine scoate stingatorul ala la cum este fixat?Am renuntat la soricei,acuma e simplu de scos. Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooter Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Am renuntat la soricei,acuma e simplu de scos. Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk Ce-s dildourile alea? Sent from my Huawei P9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 e marimea potrivita,sa nu zica lumea ca nu am. Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Coliere de Draexlmaier, bune la orice 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 23, 2016 Author Share Posted June 23, 2016 Si cu asta am mai sters prafu. Btw: am incercat arcuri de e46 pe fata,nici gand,nici macar cu jumate de spira taiata. Sunt la fel cu ce am eu. Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 24, 2016 Author Share Posted June 24, 2016 ...ma bucur si eu de companie,un coleg gasise sofer,eu mecanic..,peste cativa anisori!? ...cine stie Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex3aru Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 O poza foarte reusita si fetita foarte frumoasa sa iti traiasca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 25, 2016 Author Share Posted June 25, 2016 Mersi Alex. Imi doresc sa scot putin masina asta la adevar pana la anu,sa nu-mi fie rusine sa ma alatur colegilor la intalnire. Astfel,ne vom conoaste real ,nu asa virtual..,si cei mici la fel,vor face prietenii. Vanessa va fi de 3 anisori si va intelege si ea ce se intampla p'acolo. Pana atunci tare multe sunt de facut. Mare spor la toti. Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Hulk Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Arata foarte bine deja masina, sunt curios ce planuri mai ai pentru ea legat de intalnire Sporuri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex3aru Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Mersi Alex. Imi doresc sa scot putin masina asta la adevar pana la anu,sa nu-mi fie rusine sa ma alatur colegilor la intalnire. Astfel,ne vom conoaste real ,nu asa virtual..,si cei mici la fel,vor face prietenii. Vanessa va fi de 3 anisori si va intelege si ea ce se intampla p'acolo. Pana atunci tare multe sunt de facut. Mare spor la toti. Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk Sa te ajute Dumnezeu sa iti duci planurile la bun sfarsit si sa ne vedem sanatosi la anu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octi Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Spor, ce ai de gand sa-i faci ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 27, 2016 Author Share Posted June 27, 2016 Mi-as dori sa fie demna de un seria 5. Am trapa dar e nefunctionala,geamuri spate dar nu merg,actuator capota,imi doresc o reglabila,o usa,o capota cu eleron..,sunt maruntisuri stiu,dar ce imi doresc cu adevarat e sanzatia ca ai masina sub tine. Sunt pe drumuri acum..,de munte,si nu prea-mi place cum se comporta motorasu. A mai ramas pompa de benzina. Am zis ca daca nici aia nu e,scot motoru si-l sparg tot cu ciocanu. Pana acum sunt ok la consum,7.1 dar la deal nare vlaga,se ingatuie. Nici sunetul frumos de l6 nu-l aud,e doar un guitat. Chiar sunt dezamagit de motoru asta,e tot ce vreau de la ea. Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Zici ca nu are vlaga. Dar daca sunt infundate catalizatoarele? Trimis de pe al meu SM-J500F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratcatalin16 Posted June 28, 2016 Author Share Posted June 28, 2016 Pai am eliminat pe rand toate posibilitatile,a mai ramas pompa de benzina. Nu mai am demult catalizator. Pana acum nu am realizat ca e atat de grava lipsa de putere,din lipsa de munti. Liviu din Mures a spus intr-un post mai vechi,nu debitmetru a fost problema reala,intr-un caz similar,ci pompa de benzina. Era vorba de masina unui prieten de-al lui. Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts