Sari la conținut

The HULK 💪


The Hulk
 Share

Recommended Posts

Salut, am scos azi bestia din garaj dupa 3 zile de pauza si am facut cateva poze sa nu mai fiu "acuzat" ca sunt zgarcit cu pozele :P

Alex nu ne-am intalnit pentru ca eu stau in Ghiroda veche si masina sta mai mult in garaj...mi-e mila sa merg la lucru cu ea 9km dus 9 km intors...Ramane pe Duminica la ora 19 la stadion sa ne intalnim :) Toate cele bune!

 

Salut !! foarte frumos interiorul, ma gandesc sa-l retapitez exact la fel, ai facuto tu ? sau asa ti-a vandut nasul masina ?, ai stie cam cat ar fi costurile s-o retapitez aceiasi  culoare in piele ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lasa ca si el are jante frumoase :) Da clar va da mai bine lasata putin, dar deocamdata nu pot sa fac asta, insa pe viitor sunt deschis :) Ma duc sa dau carligul jos, sa vad cum arata fara...

Clar sunt frumoase si ale lui numai ca el este colectionar de jante. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am reusit sa dau jos carligul, sistemul de desfiletare e rupt, iar ca sa il dau jos trebuie sa dau bara jos ca sa ajung la suruburile de prindere..asa ca l-am vopsit frumos cu negru si deocamdata ramane pe pozitie...Abia astept sa ne vedem maine, sper sa fim cat mai multi :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare! Trebuie sa imi fac o cheie speciala ca sa pot da jos carligul fara sa dau bara jos...In rest am fost azi la reparat ciobitura din parbriz(70 lei la intrare in Remetea) si am montat garniturile de deasupra farurilor. Au fost 65 lei bucata si sunt originale..Toate cele bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Salutare! A aparut o problema, si anume cu 5 persoane in masina, la denivelari luate in viteza imi freaca rotile spate in caroserie...asta insemnand ca trebuie sa inlocuiesc suspensia pentru a fi mai rigida...Intrebarea la voi e, ce trebuie exact sa schimb? arcurile, telescoapele, si si? Si ma puteti ajuta cu sfaturi despre ce modele si de unde sa comand? Va multumesc anticipat! In rest am mai montat leduri la numarul de inmatriculare spate si sunt multumit de cum arata :) V-am salutat si toate cele bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Varianta 1 pica din start deoarece am balonul mic deja(265/30r19)...Ma documentez de varianta 2.

Am uitat sa specific ca imi freaca in exteriorul anvelopei deoarece sunt late jantele spate, de aceea cred ca totusi nu scap fara suspensie mai rigida

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...