Sari la conținut

The HULK 💪


The Hulk
 Share

Recommended Posts

Salutare! Am reusit sa montez in sfarsit suspensia d2 si franele pe fata de 3.0d...Prima impresie e ca parca mi-am luat alta masina, directia e mult mai prompta, balansul a disparut, efectul de balena e istorie, confortul nu s-a inrautatit deloc, iar franarea e clar mai eficienta si da mai multa incredere...Cu alte cuvinte sunt foarte multumit de investitie :) Singurul minus e pentru discuri, care sunt mai inguste decet cele ce le-am dat jos si acum roata sta mai bagata(ma face sa caut flanse pe fata ca sa fiu satisfacut si vizual). Diseara plec in concediu la Marea Neagra si o sa am timp sa descopar cu adevarat beneficiile noii suspensii :) si sa vad daca mai freaca in aripa spate sau nu (motivul de la care a pornit investitia in suspensie). Din pacate nu am mai gasit niciunde deschis la unghiuri de fuga, sper sa nu apara uzura la anvelope pana ma intorc(daca observ ceva ma bag la Constanta sa fac unghiul). Toate cele bune!

IMAG5062.jpg

IMAG5065.jpg

IMAG5068.jpg

IMAG5066.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am ajuns cu bine la mare, din pct meu de vedere suspensia e ideala, masina e super stabila si parca accelereaza si mai bine decat inainte, iar franele cum ma asteptam sunt clar peste ce am avut :) Din pct de vedere al fetelor, suspensia e incomoda si nu le place...Mi-a frecat pe spate doar de doua ori, dar la niste denivelari imense, deci pot declaraca am scapat de frecari :) Toate cele bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu din ce imi aduc aminte acum doi ani cand am fost, de sus din tunel (trecerea dintre judetul Sb in AG) pe partea dinspre Ag era rau (nu foarte, foarte insa destul de rau) denivelari dinalea enervante. Si cam toata coborarea pana aproape (nu chiar) de Curtea de Arges.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai rau e dinspre Arges spre Vidraru, dar nici restul nu e ca in palma...insa acceptabil cat sa poti sa o calci putin ;) Eu am urcat de la sud spre nord, coborarea de la balea fiind cea mai abrupta, insa chiar daca s-au incins noile frane nu au dat nici un semn de oboseala. Toate cele bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am reusit sa ajung azi sa fac geometria la bestie..Am fost la Pit Stop Timisoara, 185 lei treaba. Numai negativisme avea meseriasul in el, ca o sa distruga masina suspensia sport, ca rotile pe 19 sunt prea mari pt e39, ca masina pare mai stabila dar nu e, ca nu o sa ma tina anvelopele mai mult de 45.000 km, ca el nu si-ar fi facut modificarile astea la masina. In fine, am trecut peste ce a zis, eu chiar o simt mai stabila..Mi-a recomandat bari de rigidizare intre telescoape (la asta sunt de acord cu el)...Toate cele bune!IMAG5301.jpg

IMAG5299.jpg

IMAG5302.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte corect ce spun colegii mai sus,e drept ca la o suspensie sport trebuie sa iei in consideratie ca bucasaria,brate etc,o sa cedeze mult mai repede decat cu suspensie stoc.Iar rotile 19" le consider mari doar din punctul de vedere al drumurilor din Romania ca in rest daca esti constient de ce upgrade ai facut vei merge mult mai usor cu ea.

La un cielo din '96(prima masina) aveam roti de 13" parca si am mers la dezmembrari in Italia si i-am pus niste BBS-uri de 15" si pot sa zic ca a schimbat radical stabilitatea masinii si la fel toti imi spuneau la fel si uite ca masina aia cred ca merge si la ora actuala,daca n-o fi dezmembrat-o cel caruia i-am vandut-o.

LE.Grometria am platit anul asta in Februarie la Iasi 70 sau 80 lei,banuiesc ca din cauza suspensiei si a rotilor te-a costat mau mult.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Ai lipit un conținut cu formatare.   Elimină formatare

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...